Hyppää pääsisältöön

Uusi keskusteluohjelma Sannikka & Ukkola alkaa - "Ymmärtäminen ei ole hyväksymistä!”

Sanna Ukkola ja Marja Sannikka ottavat selfietä ja hymyilevät
Sanna Ukkola ja Marja Sannikka ottavat selfietä ja hymyilevät Kuva: Yle Kuvapalvelu Marja Sannikka,Sanna Ukkola,Sannikka & Ukkola

Sannikka & Ukkola on uusi ajankohtainen talkshow, jossa pureudutaan yhteiskunnallisiin asioihin ilman tärkeilyä.

Nolla prosenttia hyminää, sata prosenttia actionia. Suorassa lähetyksessä on luvassa kiivasta väittelyä, mutta tarkoitus on myös kuunnella ja ymmärtää.

“Suomalaisessa mediassa samat aiheet, kommentaattorit ja näkökulmat kiertävät helposti viestimestä toiseen. Haluamme laajentaa aiheita ja näkökulmia, joita media tuo esille: ei ole kiellettyjä keskustelunaiheita eikä ainoastaan yhtä näkökulmaa, josta aiheita voi tarkastella”, Ukkola sanoo.

Ei ole kiellettyjä keskustelunaiheita eikä ainoastaan yhtä näkökulmaa, josta aiheita voi tarkastella

Sannikka & Ukkola pyrkii parantamaan suomalaista keskustelukulttuuria. S&U:ssa räjäytetään poterot ja tuodaan ihmiset yhteen keskustelemaan vaikeistakin aiheista. Ohjelmassa nostetaan esille näkökulmia, joihin et ole muualla törmännyt.

“On ikävää seurata miten ihmiset tappelevat somessa, ymmärtävät väärin välillä jopa tahallaan ja leimaavat toisiaan. Haluamme luoda tilan, jossa ihmiset voivat aidosti kuunnella toisiaan ja ymmärtää sellaisiakin näkökulmia, jotka ovat mahdollisimman kaukana heidän omistaan. Ymmärtäminen ei ole hyväksymistä!” Sannikka toteaa.

Sannikka & Ukkola 14.9. alkaen perjantaisin Yle TV1:ssä klo 20.00. Katsottavissa Yle Areenassa vuoden.

  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.