Hyppää pääsisältöön

Uusi keskusteluohjelma Sannikka & Ukkola alkaa - "Ymmärtäminen ei ole hyväksymistä!”

Sanna Ukkola ja Marja Sannikka ottavat selfietä ja hymyilevät
Sanna Ukkola ja Marja Sannikka ottavat selfietä ja hymyilevät Kuva: Yle Kuvapalvelu Marja Sannikka,Sanna Ukkola,Sannikka & Ukkola

Sannikka & Ukkola on uusi ajankohtainen talkshow, jossa pureudutaan yhteiskunnallisiin asioihin ilman tärkeilyä.

Nolla prosenttia hyminää, sata prosenttia actionia. Suorassa lähetyksessä on luvassa kiivasta väittelyä, mutta tarkoitus on myös kuunnella ja ymmärtää.

“Suomalaisessa mediassa samat aiheet, kommentaattorit ja näkökulmat kiertävät helposti viestimestä toiseen. Haluamme laajentaa aiheita ja näkökulmia, joita media tuo esille: ei ole kiellettyjä keskustelunaiheita eikä ainoastaan yhtä näkökulmaa, josta aiheita voi tarkastella”, Ukkola sanoo.

Ei ole kiellettyjä keskustelunaiheita eikä ainoastaan yhtä näkökulmaa, josta aiheita voi tarkastella

Sannikka & Ukkola pyrkii parantamaan suomalaista keskustelukulttuuria. S&U:ssa räjäytetään poterot ja tuodaan ihmiset yhteen keskustelemaan vaikeistakin aiheista. Ohjelmassa nostetaan esille näkökulmia, joihin et ole muualla törmännyt.

“On ikävää seurata miten ihmiset tappelevat somessa, ymmärtävät väärin välillä jopa tahallaan ja leimaavat toisiaan. Haluamme luoda tilan, jossa ihmiset voivat aidosti kuunnella toisiaan ja ymmärtää sellaisiakin näkökulmia, jotka ovat mahdollisimman kaukana heidän omistaan. Ymmärtäminen ei ole hyväksymistä!” Sannikka toteaa.

Sannikka & Ukkola 14.9. alkaen perjantaisin Yle TV1:ssä klo 20.00. Katsottavissa Yle Areenassa vuoden.