Hyppää pääsisältöön

Viikon 35 vinkit: kotimaisten uutuussarjojen ja uusien kausien superviikko!

Marco Bjurström. Taustalla Hyvät katsojat -studio.
Hyvät katsojat alkaa lauantaina 1.9. Marco Bjurström. Taustalla Hyvät katsojat -studio. Kuva: Numi Nummelin viihdeohjelmat,Hyvät katsojat

Viikko 35 on todellinen tv-katsojan unelmaviikko: uudet kotimaiset ja ulkomaiset sarjat sekä suosikkisarjojen uudet tuotantokaudet hallitsevat elokuun viimeistä viikkoa!

Kotimaisista uutuuksista starttaavat muun muassa Pirjo Heikkilän tähdittämä, lyhyt komediasarja Pirjo, jossa stand up -koomikko ajautuu arkipäiväisiin, noloihin tilanteisiin, sekä Marco Bjurströmin juontama, tv:stä viihdettä tekevä tietokisailu Hyvät katsojat, jossa tv:stä tutut kasvot kisaavat televisiotietämyksestä!

Suosikkisarja Sohvaperunat palaa ruutuun uudella kuudennella kaudellaan, ja mukaan sohvaperunajoukkoon tulee neljä uutta perunaa. Heistä yksi – Jussi-Pekka "marsumies" – on tuttu sarjan tosifaneille jo ohjelman ensimmäiseltä kaudelta.

Arki-iltojen piristysruiske Puoli seitsemän aloittaa syyskautensa heti maanantaina. Viikon aluksi saadaan nauttia myös Sonja Kailassaaren ja Mårten Svarströmin juontaman Efter Nion syyskauden aloituksesta. Sunnuntaina puolestaan päästään jälleen Arto Nybergin seuraan.

Ulkomaisista uutuuksista Ylen kanaville rantautuvat ruotsalaiskomedia Boy Machine ja brittikomedia Uncle, joka seuraa naistennaurattajan ja työttömän muusikin Andyn sekä hänen 12-vuotiaan nörtin siskonpoikansa Errolin yhteistä matkaa.

Lisäksi viikon aikana on tarjolla useita uusia tuotantokausia niin suomalaisista kuin ulkomaisista sarjoista, ja viikonloppuna urheilufanit pääsevät jännittämään perinteisen yleisurheilun Ruotsi-ottelun kohtaloa!

MAANANTAI 27.8.

Pirjo - uusi sarja alkaa!

Yle Areena klo 00.01 ja Yle TV2 19.51 ja 19.55

Pirjo ajautuu noloihin tilanteisiin arkipäiväisissä paikoissa ja kohtaamisissa. Pirjo on mukava ihminen, joka tahtoo muille hyvää, ja monesti lahjoittaa myös rahaa WWF:lle ja Amnestylle. Silti täysin arkipäiväiset tilanteet saavat Pirjon kohdalla odottamattomia ja kiusallisia käänteitä, kun hän pyrkii olemaan kiva ja suvaitsevainen, mutta joutuukin paikkailemaan, että tulisi ymmärretyksi – ja samalla HÄN kaivaa itselleen yhä syvemmän kuopan. Täyskatastrofiltakaan ei aina voi välttyä, kun Pirjo lähtee avoimin mielin esimerkiksi jumppaan, työpalaveriin tai kauppaan.

Tyylilajiltaan Pirjo on short form -komedia. Huumori syntyy muutaman minuutin mittaisissa jaksoissa nykypäivän asenteista ja oletuksista. Pirjo-sarjan on käsikirjoittanut koomikko Pirjo Heikkilä yhdessä ohjaaja Lauri Nurksen kanssa. Sarjassa nähdään Pirjon kanssa monia loistavia suomalaisia näyttelijöitä. Maanantaina 27.8. julkaistaan Yle Areenassa sarjasta 10 jaksoa. Uudet 8 jaksoa julkaistaan 15.9.

Pirjo Heikkilä juoksee ulkona ja kahvi lentää take away -kupista.
Pirjo. Pirjo Heikkilä juoksee ulkona ja kahvi lentää take away -kupista. Kuva: Yle Kuvapalvelu Pirjo Heikkilä,viihdeohjelmat,PIRJO

Puoli seitsemän - syyskausi alkaa!

Yle TV1 klo 18.30

Puoli seitsemän palaa ruutuun tuttuun tapaan Susanna Laineen ja Mikko Kekäläisen luotsaamana. Syyskauden ensimmäisen jakson vieraana nähdään kirjailija Tommi Kinnunen. Syksyn aikana pinkeillä sohvilla tullaan tapaamaan muun muassa presidentti Tarja Halonen, ohjelmoija Linda Liukas, tubettaja Tuure Boelius, kirjailija Raija Oranen, Kiira Korpi ja monta monta muuta kiinnostavaa persoonaa. Yle Areena 1 vuosi.

Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen rantatuoleissa
Puoli seitsemän palaa kesätauolta. Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen rantatuoleissa Kuva: Yle Puoli seitsemän

Efter Nio - syyskausi alkaa

Yle Fem klo 21.00

Kiinnostavat vieraat keskustelevat trendeistä, terveydestä, kuluttamisesta, työstä ja vapaa-ajasta Sonja Kailassaaren ja Mårten Svartströmin johdolla. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2018.

Maria Sid.
Efter Nio alkaa. Ensimmäisessä jaksossa mm. Maria Sid. Maria Sid. Kuva: Yle Kuvapalvelu Efter Nio,Maria Sid

Dokumenttiprojekti: Takaisin vapauteen (S)

Yle TV1 klo 21.30

Yli kahdenkymmennen vuoden vankilatuomion jälkeen Brian astelee vapauteen. Tanskalaisohjaaja Camilla Magid seuraa dokumentissaan 42-vuotiaan Brianin elämää. Miehen, joka on viettänyt koko aikuisikänsä vankilassa. Nyt hänen pitäisi sopeutua vieraalta tuntuvaan maailmaan, opetella internet, hankkia ajokortti ja töitä sekä löytää uusi rakkaus. Miten hänen ja muiden entisten rikollisten pyrkimykset elää osana yhteiskuntaa onnistuvat? Land of the Free (Transformations). Tuotanto: Final Cut For Real/Tuffi Films, Tanska, Suomi, 2018. Yle Areena 180 vrk.

Yli kahdenkymmennen vuoden vankilatuomion jälkeen Brian astelee vapauteen.
Dokumenttiprojekti: Takaisin vapauteen. Yli kahdenkymmennen vuoden vankilatuomion jälkeen Brian astelee vapauteen. Yle TV1,Dokumenttiprojekti: Takaisin vapauteen

TIISTAI 28.7.

Uncle (12) - uusi brittisarja alkaa!

Yle TV2 klo 19.30

(Uncle, S1-3) Jokaisen on pakko kasvaa aikuiseksi joskus, vaikkei tahdokaan – vai onko? Uudessa brittikomediassa seurataan kahden erilaisen ja eri-ikäisen pojan ja miehen yhteisiä seikkailuja sekä tutustumista toisiinsa ja ympäröivään maailmaan, kun kerran kohtalo – tai sisko – saattoi heidät pakosta yhteen.

Andy on vastuuntunnoton naistennaurattaja, työtön muusikko, josta piti tulla iso tähti. Ihan näin ei käynyt, mutta mies jatkaa yrittämistä milloin katusoittajana milloin oikeissa sävellyspuuhissa. Ja ainahan mennyttä menestystä voi suurennella, sillä sellainen vetoaa ihmisiin ja erityisesti naisiin. Andylla on 12-vuotias siskonpoika, näsäviisas ja sulkeutunut nörtti Errol, johon Andy ei ole koskaan kunnolla tutustunut, lapset kun ovat niin epäkiinnostavia yksilöitä - tai näin Andy on aina kaikille uskotellut.

Kaikki muuttuu kun eronnut sisko Sam painostaa Andya hakemaan Errollin koulusta ja viihdyttämään tätä. Tosiasiassa siis huolehtimaan pojasta pari päivää, mutta hulivili Andy ottaa tästäkin pakkopullasta ilon irti.

Missä ikinä Andy liikkuukin, hän jättää jälkeensä vain hämmennystä ja kaaosta, ja jo ensimmäisenä vahtimispäivänä teinipoika päätyy Andy-enon mukana strippariluolaan. Mutta miten Andy pystyy pitämään huolta Errolista, kun ei pysty pitämään huolta edes itsestään?

Pääosaa Andynä nähdään Nick Helm, joka on kirjoittanut sarjan kaikki biisit ja esittää ne bändinsä kanssa. Errolia esittää Elliot Speller-Gillott ja Samia Daisy Haggard. Käsikirjoitus ja ohjaus: Oliver Refson. Videoiden ohjaus: Lilah Vandenburgh. Tuotanto: BabyCow/BBC, Britannia, 2014–2017. Yle Areena 14 vrk.

Mies ja poika seisovat seinää vasten ja katsovat kameraan.
Uncle. Mies ja poika seisovat seinää vasten ja katsovat kameraan. Kuva: Yle Kuvapalvelu Uncle,Brittikomedia

Taidegalleria Pariisissa (12)

Yle Teema klo 20.00

(21 rue la boetie) Paul Rosenberg omisti 30-luvulla yhden Euroopan suurimmista taidegallerioista Pariisissa. Toinen maailmansota pakotti Rosenbergin pakenemaan ja siitä eteenpäin hän käytti elämänsä etsien satoja sodan aikana varastettuja taulujaan. Yle Areena 3 kk.

Näkymä mustavalkeaan, osittain värilliseen taidegalleriaan.
Taidegalleria Pariisissa. Näkymä mustavalkeaan, osittain värilliseen taidegalleriaan. Kuva: Yle Kuvapalvelu dokumenttiohjelmat,Taidegalleria Pariisissa

KESKIVIIKKO 29.8.

Kuninkaalliset riehat (12)

Yle TV1 klo 21.35

(A Royal Night Out, Englanti 2015) Brittikomediassa teiniprinsessat Elizabeth ja Margaret livahtavat Lontoon yöelämään juhlimaan kansan parissa toisen maailmansodan päättymistä ja pääsevät kokemaan draamaa, jännitystä ja vähän romantiikkaakin. Pääosissa Sarah Gadon, Bel Powley, Jack Reynor, Rupert Everett ja Emily Watson. Ohjaus Julian Jarrold. Yle Areena 14 vrk.

Kaksi naista juhlavaatteissa kuninkaanlinnan edessä.
Kuninkaalliset riehat. Kaksi naista juhlavaatteissa kuninkaanlinnan edessä. Kuva: Svensk Filmindustri, Ab / Yle Kuvapalvelu elokuvat,Kuninkaalliset riehat

TORSTAI 30.8.

Villi kortti - syyskausi alkaa!

Yle TV2 klo 21.00

Villi kortti jatkuu uusin jaksoin ja uutena esityspäivänä – torstaina! Suomen hauskin urheiluohjelma ja urheilullisin viihdeohjelma kaivaa viikon olennaisimmista urheilu-uutisista epäolennaisimmat asiat aseinaan puutteellinen asiantuntemus, vinksahtaneet näkökulmat ja sketsit. Kesän aikana ohjelma on napannut siirtomarkkinoilta uuden vahvistuksen – Lotta Kaihuan – vanhojen luottopelaajien seuraksi. Kaihua nähdään panelistivahvuudessa ensimmäisen kerran syyskuussa. Joka jaksossa mukana myös viikon tähtivieras, joka syyskauden ensimmäisessä jaksossa on Paleface ja panelisteina Tommy Lindgren, Ville Myllyrinne, Kalle Palander, Pilvi Hämäläinen ja Jenni Poikelus. Riku Riihilahti juontaa. Yle Areena 30 vrk.

Villin kortin ihmisiä istumassa saunan lauteilla erilaisia urheilutavaroita käsissään, yllään.
Villi kortti. Villin kortin ihmisiä istumassa saunan lauteilla erilaisia urheilutavaroita käsissään, yllään. Kuva: Yle Kuvapalvelu / Numi Nummelin Villi kortti

PERJANTAI 31.8.

Puutarhakausi - uusia jaksoja

Yle Fem klo 9.00

(Trädgårdstider) Pernilla Månsson Colt tiimeineen on palannut uusien puutarhaideoiden kanssa! Tällä kertaa valmistellaan puutarhahäitä. Luvassa on kolme uutta jaksoa. SVT, 2016. Yle Areena 30 vrk.

Nainen ja mies valmistamassa ruokaa puutarhan terassilla.
Puutarhakausi. Nainen ja mies valmistamassa ruokaa puutarhan terassilla. Kuva: Yle Kuvapalvelu Puutarha (musiikkialbumi),puutarhakausi

Boy Machine - uusi sarja

Yle TV2 klo 16.05

Ruotsalainen komediasarja siitä, kuinka 90-luvun poikabändi päättää syystä tai toisesta yrittää comebackia 18 vuotta megasuosion jälkeen. Bändi hajosi vuonna 1997 kun keulahahmo Mange porhalsi soolouralle ja jätti muut kuin nallit kalliolle. Afterski-trubaduurina musisointia yrittänyt Mange nöyrtyy sittemmin anomaan entisiä kavereitaan kasaamaan bändin uudestaan. Feeniks-lintu nousee tuhkasta ja uuden managerinsa johdolla Boy Machine pääsee mm. keikalle ruotsinlaivalle ja jopa kamppailemaan euroviisupaikasta. Pääosissa: Peter Magnusson, Henrik Dorsin, Jonas Karlsson ja David Wiberg. Tuotanto: FLX Produktion/TV4, Ruotsi 2015. Yle Areena 30 vrk.

Poikabändi kuvassa.
Boy Machine. Poikabändi kuvassa. Kuva: Yle Kuvapalvelu / Fremantle International Television komediasarjat,Boy Machine

Kuka, mitä milloin? - toinen kausi

Yle Fem klo 17.25

Viihteellisessä tietokilpailussa kahden hengen joukkueet kisaavat kuvien ja ihmeellisten selitysten perusteella siitä kenestä tai mistä on kyse tai milloin tämä tapahtui. Joukkuekapteeneina toimivat Maria Sid, Kasper Ramström, Pekka Strang ja Janne Grönroos. Juontajana ja tuomarina toimii Sonja Kailassaari. Joukkueissa ovat mukana mm. Anders Helenius, Tobias Zilliacus, Lotta Backlund, Juhana Vartiainen ja Ulla Virtanen. 12 jaksoa. Yle Areena toistaiseksi.

kuka, mitä, milloin -joukkue studiossa pöydän äärellä.
Kuka, mitä, milloin? kuka, mitä, milloin -joukkue studiossa pöydän äärellä. Kuva: Yle Kuvapalvelu viihdeohjelmat,Kuka, mitä, milloin?

Yleisurheilun Ruotsi-ottelu

Yle TV2 klo 18.00

Yleisurheilukauden perinteinen huipennus on täällä jälleen. Suomi-Ruotsi-mittelöt käydään Tampereella. Perjantaina luvassa ensimmäisen kilpailupäivän tapahtumat. Toinen kisapäivä käydään lauantaina 1.9. Lähetykset Yle TV2:ssa klo 17.15 ja 19.40-22.00.

Sohvaperunat - uudet jaksovat alkavat!

Yle TV2 klo 22.00

Suositun sarja 6. kausi alkaa! Tällä kertaa Sohvaperunoista saadaan nauttia pidempään kuin koskaan ennen, yhteensä 15 jakson verran. Ensimmäinen uusista jaksoista esitetään poikkeuksellisesti klo 22, muuten sarja nähdään tuttuun aikaan klo 21. Uuden kauden sohvaperununoihin voit tutustua tästä! Yle Areena 3 vuotta.

Kuudennen kauden sohvaperunat istuvan sohvalla ja seisovat sohvan takana.
Sohvaperunat. Kuudennen kauden sohvaperunat istuvan sohvalla ja seisovat sohvan takana. Kuva: Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu Sohvaperunat

LAUANTAI 1.9.

Francon jälkeen – Alcantaran perhe - uusi kausi

Yle Teema klo 15.55

(Cuéntame cómo pasó, S18) Kiehtova aikamatka fiktiota ja todellisia historiallisia tapahtumia yhdistävän espanjalaisen suosikkisarjan parissa jatkuu. Tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1985. Tuona vuonna ETA teki iskujaan useammin ja vahvemmin, mutta toisaalta Euroopan Unioni avasi ovensa Espanjalle. Yhdysvaltain presidenttinä oli tuolloin Ronald Reagan, jonka kiertomatka NATO-maissa ylsi myös Espanjaan. Maan tavan mukaan mieltä osoitettiin kattilamarsseilla, joiden ääni kantoi kauas.

Muita päivänpolttavia kysymyksiä olivat abortin ja seksuaalivalistuksen oikeutus. Niiden moraali tai sen puuttuminen puhuttivat kansaa kovaäänisesti, ja monen muunkin asian tiimoilta noustiin barrikadeille.

San Genaron lähiössä pitkään asunut Alcántaran perhe päättää muuttaa paremmalle asuinalueelle, mutta kaikki perheenjäsenet eivät halua ottaa uutta isoa askelta. Perheen isoäiti jää mieluummin vanhoille kotinurkille, tosin yksinään hän ei pärjää, ja ennen pitkään isoäidin vointi herättää huolta, ja ihan aiheestakin. Kaikkien maailmanhistoriallisten käänteiden lomaan kirjoitettuna moniääninen ja värikäs Alcántaran perhe elää omaa pientä elämäänsä aidon tuntuisesti. Sarjalle on luvassa jatkoa tämän kauden jälkeenkin. Tuotanto: Tuotanto: RTVE, Ganga Producciones, Espanja 2017.19 uutta jaksoa. Yle Areena 90 vrk.

Alcantaran perhe sohvilla istumassa ja sen takana / ympärillä seisomassa.
Francon jälkeen - Alcantaran perhe. Alcantaran perhe sohvilla istumassa ja sen takana / ympärillä seisomassa. Kuva: RTVE / Yle Kuvapalvelu Francon jälkeen - Alcantaran perhe

I'm not in Love: 10cc:n tarina

Yle Teema klo 20.00

(Britannia 2015) 10cc-yhtye julkaisi vuonna 1975 singlen nimeltä I'm Not in Love. Siitä tuli jättimenestys. Bändin alkuperäisjäsenet kokoontuivat 40 vuotta myöhemmin muistelemaan matkaa maineeseen, levyjen tekoa, kiertueita ja yhtyeen hajoamista vuonna 1976, keskellä suurinta suosiota. O: Roger Penny. Yle Areena 30 vrk.

10cc:n miehet.
I'm not in Love: 10cc:n tarina. 10cc:n miehet. Kuva: Yle Kuvapalvelu dokumenttiohjelmat,I'm Not in Love: 10cc:n tarina

Hyvät katsojat - uusi ohjelma alkaa!

Yle TV1 klo 21.15

Marco Bjurströmin juontama Hyvät katsojat on television ihmeellistä elämää, sen unohtumattomia ohjelmia ja esiintyjiä juhlistava tietokilpailu, jossa tv:stä tutut kasvot kisaavat televisiotietämyksestä. Viikoittain vaihtuvat joukkueet koostuvat television rakastetuista esiintyjistä niin vuosien varrelta kuin nykyhetkestäkin.

Hyvien katsojien kysymykset ja kisailut kumpuavat suoraan television maailmasta ja sen huikeista esiintyjistä. Perinteisempien tietovisa-kysymysten lisäksi nähdään legendaarisia yllätysvieraita, miimikoidaan parhaita tv-sarjoja, katsellaan klassikkohetkiä ja tunnistetaan tunnareita sekä tietenkin fiilistellään unohtumattomia tv-muistoja.

Katsojat voivat osallistua kisaan kännykkään ladattavan Hyvät katsojat -pelin avulla. Kotipeliä voi pelata kännykällä ohjelman kanssa samanaikaisesti. Peli löytyy 1.9. alkaen Yle.fi-sovelluksesta, joka on ladattavissa sovelluskaupoista maksutta. Yle Areena toistaiseksi.

Siskonpedistä ja Kummelista tutut kisaajat Marco Bjuströmin vieressä, molemmin puolin.
Hyvät katsojat. Siskonpedistä ja Kummelista tutut kisaajat Marco Bjuströmin vieressä, molemmin puolin. Kuva: Numi Nummelin. viihdeohjelmat,Hyvät katsojat

Teemalauantai esittää: Autismia ja aikuistumista

Yle Teema klo 21.01 Animoitu elämä

(Life, Animated, USA 2016) Owen Suskind lopetti 3-vuotiaana puhumisen. Autistisen pojan vanhemmat oppivat kommunikoimaan poikansa kanssa Disneyn piirroshahmojen välityksellä. O: Roger Ross Williams. Yle Areena 3 kk.

Yle Teema klo 22.29 Gilbert Grape (12)

(What's Eating Gilbert Grape?, USA 1993) Nuori Johnny Depp ja vielä nuorempi Leonardo DiCaprio yrittävät selviytyä aikuistumisen ja elämän karikoista uneliaassa pikkukaupungissa USA:n keskilännessä. Eikä Grapen perhekään ole ihan tavallinen. Muissa tärkeissä rooleissa Juliette Lewis, Mary Steenburgen ja Darlene Cates. Ohjaus Lasse Hallström. Yle Areena 30 vrk.

Nuoret näyttelijät Leonardo DiCaprio ja Johnny Depp elokuvassa Gilbert Grape.
Gilbert Grape. Nuoret näyttelijät Leonardo DiCaprio ja Johnny Depp elokuvassa Gilbert Grape. Gilbert Grape,Leonardo DiCaprio,Johnny Depp,Lasse Hallström,Teemalauantai,elokuvat

Nuori Morse (12)

Yle TV1 klo 22.00

(Endeavour, S4) Millainen tunnettu komisario Morse oli nuorena? Onko Morse ollut koskaan naimisissa? Kauanko hänellä kestää ennen kuin hän pääsee etenemään urallaan niin, että hänestä tulee se tunnettu ja kunnioitettu Morse? Sitä ennen saumaton ja toisiaan kunnioittava yhteispeli komisario Thursdayn ja konstaapeli Morsen kanssa jatkuu. Rooleissa: Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, Dakota Blue Richards, Sean Rigby, James Bradshaw. Idea ja käsikirjoitus: Colin Dexterin luomiin hahmoihin nojautuen Russell Lewis. Musiikki: Barrington Pheloung.Tuotanto: Mammoth Screen, ITV, 2016. Yle Areena 30 vrk.

Kaksi miestä katsoo kameraan.
Nuori Morse Kaksi miestä katsoo kameraan. Kuva: ITV / Yle Kuvapalvelu Nuori Morse

SUNNUNTAI 2.9.

Ryhmä Hau - uusia jaksoja

Yle TV2 klo 8.06

Uusi ja ennennäkemätön 4. kausi alkaa! Joukkoon liittyy uusi pentu: Söpöli. Söpöli on mukana uuden tuotantokauden jaksoissa 4, 7 ja 10. Pikku Kakkosen Ryhmä Hau (Paw Patrol) on yhdysvaltalais-kanadalainen 3D-animaatiosarja, jonka sankareina on kuusi tarmokasta koiranpentua Toma, Vainu, Kaja, Samppa, Rolle ja Rekku ja heidän johtajansa, 10-vuotias Riku-poika. Jokaisessa jaksossa on kaksi pelastusoperaatiota. ”Ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä”, kajahtaa Vahtitornista, kun ryhmä lähtee pelastamaan Jännälahden asukkaita pulasta. Yle Areena 14 vrk.

Ryhmä Haun koirat.
Ryhmä Hau. Ryhmä Haun koirat. Kuva: Viacom International Inc / Yle Ryhmä Hau

Radioteatterin valiouusinta: Pet Shop

Yle Radio 1 klo 15.00 + Yle Areena

Kuusiosainen kuunnelmasarja vuodelta 2012. Laura Gustafssonin kirjoittama Pet Shop sijoittuu loppukesän helleaallossa hautuvaan Helsinkiin. Kuumeisessa kaupungissa säännöt saavat väistyä kaaoksen tieltä, ja hirviöt pääsevät vapaiksi. Metro, Tallinnanaukio, Vuosaari ja merenrannat toimivat outojen halujen ja väkivallan näyttämönä. Kuunnelmassa satu sekoittuu Itä-Helsingin todellisuuteen, porno ja splätter kuplivat traagisen romanttisen pinnan alla. Sarja lähetetään Yle Radio 1:ssä 2.9. - 8.10.2018.

Arto Nyberg - syyskausi alkaa

Yle TV1 klo 18.45

Legendaarinen keskusteluohjelma palaa syksyn pimeneviin sunnuntai-iltoihin. Suora lähetys tulee jatkossa Helsingin Musiikkitalosta! Arto Nybergin vieraiksi saapuvat kerran viikossa ajankohtaiset haastateltavat. Syyskauden avausjaksossa mukana Heikki Kinnunen ja Anja Snellman. Yle Areena 30 vrk.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua