Hyppää pääsisältöön

”Tärkeintä ei ole voitto vaan Kummelien nöyryytys!” Tällainen on ensimmäinen Hyvät katsojat -jakso, osallistu ohjelmaan kotipelillä

Siskonpedistä ja Kummelista tutut kisaajat Marco Bjuströmin vieressä, molemmin puolin.
Hyvät katsojat ensimmäisessä jaksossa toisiaan vastaan kisailevat Siskonpedin ja Kummelin näyttelijät. Siskonpedistä ja Kummelista tutut kisaajat Marco Bjuströmin vieressä, molemmin puolin. Kuva: Numi Nummelin. viihdeohjelmat,Hyvät katsojat

Kaikkien aikojen ensimmäinen Hyvät katsojat -jakso näkee päivänvalon lauantaina 1.9. Ohjelma tarjoilee hyvänmielen visailua, nauru on herkässä niin yleisössä kuin kotikatsomossakin. Tässä esimakua, mitä tuleman pitää!

Marco Bjurströmin vieraina ovat komedian huippujengit, Kummelista tutut näyttelijät Heikki Silvennoinen, Timo Kahila ja Heikki Hela sekä Siskonpedin hurmaavat komediennet Krisse Salminen, Sanna Stellan ja Niina Lahtinen.

Alkuun joukkueet laitetaan vastaamaan tietovisakysymyksiin komediasarjoista. Sen jälkeen päästään arvuuttelemaan ohjelmien tunnareita sekä alkuperäisversioina että syntikkamiehen soittamina. Niiden tunnistaminen on joko superhelppoa tai kinkkistä.

”Mun lapset häpee tätä nyt!”― Krisse Salminen tuskailee.

”Tärkeintä ei ole voitto vaan se että Kummelin joukkue häviää”, Sanna Stellan uhoaa.

Krisse Salminen, Sanna Stellan ja Niina Lahtinen istuvat visailupöydän takana.
Krisse, Sanna ja Niina ovat sinisessä joukkueessa. Krisse Salminen, Sanna Stellan ja Niina Lahtinen istuvat visailupöydän takana. Kuva: Numi Nummelin / Yle Kuvapalvelu. Sanna Stellan,Krisse Salminen,Niina Lahtinen,Hyvät katsojat

Komediakysymysten jälkeen sukelletaan uutisten ja sään maailmaan.

”Tärkeintä ei ole voitto vaan Kummelien nöyryytys”, Timo Kahila muistuttaa.

Testaa, miten itse pärjäät!

Heikki Hela, Timo Kahilainen ja Heikki Silvennoinen istuvat pöydän takana.
Heikki Hela, Timo Kahilainen ja Heikki Silvennoinen kisaavat punaisessa joukkueessa. Heikki Hela, Timo Kahilainen ja Heikki Silvennoinen istuvat pöydän takana. Kuva: Numi Nummelin / Yle Kuvapalvelu. Heikki Hela,Timo Kahilainen,Heikki Silvennoinen,Hyvät katsojat

Kotikatsojan on jakson aikana mahdollisuus ottaa mittaa kisaavista joukkueista. Maksuttomassa Yle.fi-sovelluksessa on Hyvät katsojat -kotipeli, jonka avulla visaan voi osallistua reaaliajassa.

Puhelin tunnistaa mikä visailuosio on käynnissä ja kotipelaaja pystyy näyttämään kyntensä, tiedätkö paremmin kuin kisailevat joukkueet oikean vastauksen.

Yle.fi-sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista ilmaiseksi. Lue lisää täältä.

Totaalista repeilyä yleisössä

Jakson loppupuolella kisataan vielä aiheesta gameshow ja pelataan mm. Speden Speleistä tuttua keilapallopeliä. Tv-sarjoista mittelöidessä joukkueet puolestaan päästävät luovuutensa valloilleen pantomiimissa.

Kuvauksissa paikan päällä ollut Tiia kertoo nauraneensa vedet silmissä joukkueiden edesottamuksille.

”Meno oli aivan hulvatonta, molemmat joukkueet tykittivät hauskoja letkautuksia sarjatulena, ja Niina Lahtisen pantomiimissa repesin täysin.”

Sanna Stellan potkii keilapalloja pallolla ja Marco Bjuström seuraa vierestä.
Sanna Stellan potkii keilapalloja. Sanna Stellan potkii keilapalloja pallolla ja Marco Bjuström seuraa vierestä. Kuva: Numi Nummelin / Yle Kuvapalvelu. Sanna Stellan,Marco Bjurström,Hyvät katsojat

Tiedätkö knääpylän?

Marco Bjurström on Hyvät katsojat -ohjelmassa elementissään. Hänelle oli helppo päätös lähteä luotsaamaan ohjelmaa.

”Hyvät katsojat on hyvän mielen juttu, mutta ei kuitenkaan mitään höpöhöpöä. Tämän takana on helppo seistä", Bjurström sanoi kesäkuussa kuvausten alkaessa.

Mitä uusia puolia Marcosta nähdään uutuusohjelmassa? Ainakin hän lanseeraa uuden sanan: knääppylä! Mikä ihme se on ja miten se liittyy Hyviin katsojiin? Se selviää katsomalla ohjelma lauantaina Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa klo 21.15!

Lue myös - yle.fi:stä poimittua