Kioski FOOD on uusi ruokakanava Youtubessa ja Instagramissa.
Sara Parikka kokkaa ja opettelee uusia, helppoja reseptejä livenä joka torstai klo.17.00!
Parhaista parhain pekonipasta (kahdelle)
- Paketti (150g) luomupekonia
- rasia (250g) kirsikkatomaatteja
- 100g herkkusieniä
- pastaa (n. 75 g per nassu)
- parmesaania viimeistelyyn
Laita pastavesi kiehumaan.
Leikkaa pekonit saksilla viipaleiksi kylmälle pannulle ja laita tilkka vettä päälle. Nosta lämpöä ja paista pekonit rapeiksi.
Lisää viipaloidut herkkusienet pannulle ja paista niin kauan, että suurimmat nesteet ovat haihtuneet. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja paista, kunnes ne ovat pehmenneet.
Mausta mustapippurirouheella ja lisää valmiiseen annokseen parmesan-raastetta päälle. Nami!