Hyppää pääsisältöön

UP:n unelmapari: Lauri viettää aikaa eksänsä kanssa – hiipuvatko tunteet Elinaa kohtaan?

Lauri Kallio ja Mirkku Virkkunen Uusi Päivä -sarjan jaksossa 756
Lauri Kallio ja Mirkku Virkkunen Uusi Päivä -sarjan jaksossa 756 Uusi päivä (tv),Lauri Kallio,Panu Mikkola,mirkku virkkunen

Yle Areena kysyi sosiaalisessa mediassa, päätyykö Uuden päivän Elina yhteen Niklaksen vai Laurin kanssa. Lauri nappasi ylivoimaisen voiton. Uusimmat jaksot eivät kuitenkaan tue tätä väitettä. Laurin vanha heila astuu kuvioihin.

Järjestimme viime viikolla Instagramissa ja Facebookissa kyselyn, jossa seuraajamme veikkasivat, kenen kanssa Elina päätyy yhteen: Niklaksen vai Laurin. Äänet kääntyivät ylivoimaisesti Laurin puolelle. Instagram-äänestyksessä Lauri sai 84 prosenttia äänistä. Facebookissa 80. Muutama veikkasi, ettei insinööri päädy yhteen kummankaan kanssa.

Sarjassa ollaan jo pitkään, ellei peräti aina, tiedetty Laurin tunteista Elinaa kohtaan. Uuden päivän viimeinen kausi jatkuu jännittävissä merkeissä. Lauri saa tunteidensa suhteen apua yllättävältä taholta, entiseltä naisystävältään Mirkulta.

Lauri ja Mirkku päättävät esittää pariskuntaa. Syötti toimii. Elinan tunteet kuumenevat, kun hän näkee uuden parivaljakon kuhertelemassa nenänsä edessä. Myös Elinan äiti Aino on harmissaan tilanteesta.

Siinä meni hyvä isäntäsaalis!

Vaikka Elina on selkeästi harmissaan Laurin uudesta ihmissuhteesta, hän väittää toisin. Elina kiistää tunteensa ja sanoo, että kaikki johtuu post-traumaattisesta stressireaktiosta.

”Mä nyt varmaan tulen olemaan vähän tämmöinen”, Elina perustelee viitaten hänen kidnappaukseensa, joka näytettiin Uuden päivän kevään 2018 päätösjaksossa.

Tilanne käy todellakin kuumaksi, kun Laurin ja Mirkun "parisuhde" saa uuden käänteen. Laurin tunteet muuttuvat aidoiksi. Entäpä jos Mirkku onkin se oikea?

Jäämme jännittämään, miten Laurin ja Elinan käy. Ovatko herkän ja aidon Laurin tunteet Elinaa kohtaan muuttuneet? Katso kolme uusinta jaksoa Areenasta.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua