Hyppää pääsisältöön

Perjantai-dokkari: We <3 Cheek

Fanit Cheekin keikalla 2018. Perjantai-dokkari: We love Cheek.
Fanit Cheekin keikalla 2018. Perjantai-dokkari: We love Cheek. Kuva: Lauri Kuusela / Yle Perjantai fanit,Cheek,perjantai-dokkari

- Tuntuu tosi haikealta, Cheekiä ei pysty mikään korvaamaan. Enää koskaan ei tule mitään vastaavaa fanitusta, toteavat sisarukset Riina ja Riikka Taskinen Perjantai-dokkarissa We Love Cheek, jonka on ohjannut Uwa Iduozee.

Riina ja Riikka ovat jonottaneet jopa 13 tuntia räntäsateessa päästäkseen eturiviin Cheekin keikalle. Ihailun kohde on ollut läsnä heidän elämässään joka päivä, vuosien ajan.

- Kun herään, laitan Cheekin soimaan. Kun palaan koulusta, niin laitan Cheekin soimaan. En fanita ketään muuta kuin Cheekiä, Riina kertoo. Yhdessä Taskisen sisarukset ylläpitävät TeamCheek -fanisivustoa Instagramissa ja Facebookissa.

Riinalle ja Riikalle Cheek oli aluksi kaukainen, suuri stara, lähes yliluonnollinen olento. Kun he vihdoin pääsivät tapaamaan Cheekiä henkilökohtaisesti, ihailun määrä pysyi entisenä, mutta sen kohteeksi vaihtui mies hahmon takana, Jare Tiihonen.

- Kai tämä fanitus nyt pikkuhiljaa hiipuu, kun Cheekiltä ei enää tule uusia biisejä eikä keikkoja. Ehkä sitten on aikaa poikaystävillekin, nauravat Riina ja Riikka Taskinen.

Katso Perjantai-dokkari We Love Cheek vaikka heti Yle Areenassa tai Perjantain syksyn ensimmäisessä suorassa lähetyksessä Fanittaminen on häiriötila perjantaina 14. syyskuuta Yle TV1 klo 21.05.

Uusimmat sisällöt - Perjantain artikkelit