Hyppää pääsisältöön

Tove Styrke saapuu Suomeen – keikka Tavastialla marraskuussa

Tove Styrke
Tove Styrke Kuva: Promo Tove Styrke

Tänä kesänä Ruisrockissa nähty elektropoppari Tove Styrke tekee paluun Suomeen. Ruotsin Idolsista uransa aloittaneen artistin Sway –kiertue ulottuu Pohjois-Amerikan kautta Eurooppaan ja Tavastialle, keskiviikkona 28. marraskuuta.

YleX:n luotsaaman keikan lipunmyynti käynnistyy jo tämän viikon torstaina, 6. syyskuuta.

Yhteistyötä Katy Perryn, Lorden, sekä Alman kanssa

Tarttuvasta elektropopista ja omintakeisesta soundistaan tunnetun Styrken isoimpia hittejä ovat mm. Say My Name, Mistakes, Borderline ja On The Low. Suomalaisille poppari on tullut tutuksi myös yhteistyöstään Alman kanssa Good Vibes –kappaleella.

Aiemmin tänä vuonna Styrke on myös ollut mukana valloittamassa maailmaa Katy Perryn, sekä Lorden lämmittelijänä.

Artistin vuonna 2010 julkaisema debyyttialbumi Tove Styrke myi platinaa ja toi artistille myös arvostetun P3 Guld-pystin Vuoden Tulokas -kategoriassa. Tämän vuoden toukokuussa julkaistu kolmas studioalbumi Sway on saanut ylistäviä arvioita isoimpia musiikkimedioita myöten.