Hyppää pääsisältöön

Lasten Areena -sovellus Android TV-laitteille

Lasten Areena -sovellus älytv:n ruudulla.
Lasten Areena -sovellus älytv:n ruudulla. Yle Areena,älytelevisio,Android,Yle,Pikku Kakkonen,suoratoisto,Android TV

Lapsille tarkoitettu Lasten Areena -sovellus on tänään julkaistu Android TV-laitteille.

Kyseessä on Android-puhelimilla ja -tableteilla käytössä olevan sovelluksen versiosta, jota on kehitetty erityisesti kaukosäätimellä tapahtuvaan käyttöön. Android TV-sovelluksen käytössä on huomioitu lapsiyleisöt: sovelluksen käyttö onnistuu helposti, vaikka lapsi ei vielä osaisi lukea.

Sovelluksen kautta on mahdollista katsoa kaikkea samaa sisältöä kuin selaimen ja iOS- tai Android-älypuhelimen avulla käytettävässä Lasten Areenassa. Sovelluksesta löytyvät siis esimerkiksi kaikki Pikku Kakkosen videosisällöt.

Lasten Areena -sovellus toimii Android TV-älytelevisioissa, joita valmistavat mm. Philips, Sony ja Sharp. Sovellus toimii myös Android TV-lisälaitteilla, jollaisen on tuonut käyttöön mm. laajakaistaoperaattori DNA.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi tv-laitteen käyttämästä Google Play -kaupasta.

Keskustele