Hyppää pääsisältöön

Lasten Areena -sovellus Android TV-laitteille

Lasten Areena -sovellus älytv:n ruudulla.
Lasten Areena -sovellus älytv:n ruudulla. Yle Areena,älytelevisio,Android,Yle,Pikku Kakkonen,suoratoisto,Android TV

Lapsille tarkoitettu Lasten Areena -sovellus on tänään julkaistu Android TV-laitteille.

Kyseessä on Android-puhelimilla ja -tableteilla käytössä olevan sovelluksen versiosta, jota on kehitetty erityisesti kaukosäätimellä tapahtuvaan käyttöön. Android TV-sovelluksen käytössä on huomioitu lapsiyleisöt: sovelluksen käyttö onnistuu helposti, vaikka lapsi ei vielä osaisi lukea.

Sovelluksen kautta on mahdollista katsoa kaikkea samaa sisältöä kuin selaimen ja iOS- tai Android-älypuhelimen avulla käytettävässä Lasten Areenassa. Sovelluksesta löytyvät siis esimerkiksi kaikki Pikku Kakkosen videosisällöt.

Lasten Areena -sovellus toimii Android TV-älytelevisioissa, joita valmistavat mm. Philips, Sony ja Sharp. Sovellus toimii myös Android TV-lisälaitteilla, jollaisen on tuonut käyttöön mm. laajakaistaoperaattori DNA.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi tv-laitteen käyttämästä Google Play -kaupasta.

Keskustele
  • Yle Areenan äly-tv-sovellukset uudistuvat

    Yle Areenan äly-tv-sovellukset uudistuvat

    Yle Areenan käyttö äly-tv-laitteilla kasvoi vuoden 2020 aikana 100%. Aiemmat eri päätelaitteille tehdyt äly-tv-sovellukset on tehty vuosien varrella eri kumppaneiden kanssa. Vuoden 2021 aikana julkaistavat sovellukset tehdään Yle Areenan omassa tiimissä. Uudistuksen myötä sovelluksen käyttökokemus paranee ja sisällöt löytyvät paremmin. Meille sovellusten jatkokehitys on helpompaa.

  • Näin käytät Yle Areenaa autossa

    Yle Areenan käyttö autoissa helpottuu.

    Yle Areenaa voi nyt käyttää entistä kätevämmin ja turvallisemmin autoissa, kun Yle Areena tuodaan autojen viihdejärjestelmiin. Kyseessä on Ylen kuunneltavat sisällöt – videosisältöä ei voi toistaiseksi käyttää näiden autoviihdejärjestelmien avulla.