Hyppää pääsisältöön

Jari Sarasvuon uusi kausi kiinnostaa – avausjaksolle ennätyslukemat Yle Areenassa

Kuvassa Jari Sarasvuo.
Kuvassa Jari Sarasvuo. Kuva: Jukka Lintinen / Yle Yle Puhe

Yle Puheelle palanneen Jari Sarasvuon syyskausi on alkanut suurella suosiolla. Ensimmäinen jakso, Kaikkia kultteja yhdistää vesi, veri ja sperma, on tähän mennessä kerännyt Yle Areenassa jo yli 25 700 kuuntelua.

“Aloitus on ollut poikkeuksellisen vahva. Syyskauden avausjakso on noussut viikossa Sarasvuon tekemien ohjelmien kärkijoukkoon. Jaksot ovat yleensä keränneet yhtä suuren kuuntelumäärän useamman vuoden aikana”, kommentoi Yle Puheen ohjelmapäällikkö Olli Junes.

Kuulijat ovat toivottaneet ohjelman tervetulleeksi puolitoista vuotta kestäneeltä tauolta. Tekijä itse on imarreltu hyvästä avauksesta.

“On varmaan ollut patoutunutta kysyntää, koska olin pitkään poissa. Vaikka ohjelman muoto onkin monologi, on yhteydenpito kuulijoiden kanssa ollut tiivistä. Yleisön kanssa on ollut tosi kivaa kommunikoida. Koen saavani yleisön tuen työhön”, Jari Sarasvuo kiittelee kuulijoitaan.

Syksyn aikana Sarasvuon monologeissa tullaan kuulemaan elämän suurista teemoista, kuten parisuhteesta, mielenterveydestä ja addiktioista.

“Olen ottanut tavaksi, että teen joka kaudella uuden version samasta teemasta. Siinä välissä on eletty elämää ja saatu uutta näkemystä, joten sisältö on aina erilainen”, Sarasvuo kertoo.

Myös Sarasvuon syyskauden toista jaksoa kuunnellaan vilkkaasti. Rakkaus on kaaosta on vajaan vuorokauden aikana ehtinyt kerätä jo yli 6 200 kuuntelua Yle Areenassa.

“On todennäköistä, että tällä kaudella rikotaan Yle Puheen kuunteluennätyksiä Areenassa”, Olli Junes arvioi.

Jari Sarasvuon ohjelma kuullaan Yle Puheessa maanantaisin klo 13.00. Yle Areenassa julkaistaan puoli tuntia pidempi versio samana päivänä klo 15.00. Kaikki Sarasvuon monologit on kuunneltavissa Yle Areenassa.