Hyppää pääsisältöön

Testaa kuinka kauhee akka olet?

Alastomat seireenit ottavat itsestään selfieitä
Alastomat seireenit ottavat itsestään selfieitä Kuva: Heidi Virtanen/Yle seireenit

Oletko kuullut Raamatun Aatamin ex-vaimosta Lilithistä? Siitä, joka jätti alistavan miehensä ja karkasi Punaiselle merelle bilettämään demonien kanssa. Entä tunnetko maailman synnyttäneen jumalattaren Gaian, joka kiukuspäissään pyysi poikaansa leikkaamaan mieheltään vehkeet irti? Kaisa Pulakan toimittama Kauhee akka -radiosarja tutustuu “hankaliin” mytologisiin naishahmoihin. Testaa, kuka ja kuinka kauhee akka itse olet.

Vastaukset tallennetaan käyttäen Google Form -työkalua.

Kauhee akka on radio/podcast-sarja, joka tutustuu erilaisten mytologioiden hankaliin naishahmoihin ja sivuaa samalla naisten kulttuurihistoriaa ja naisena olemista ihan arkisellakin tasolla. Tarinat kauheista akoista kertoo Seela Sella. Toimittajana on Kaisa Pulakka.

Keskustele