Hyppää pääsisältöön

Löydä Suomen kätketyt matkailuhelmet – poikkea Egenlandin facebookryhmässä

Puffikuva Egenlanding Poikkea polulta FB-ryhmälle
Löydä nähtävyydet, jotka yllättävät niin olemassaolollaan kuin sijainnillaan. Puffikuva Egenlanding Poikkea polulta FB-ryhmälle Kuva: Yle / Rasmus Tåg Kristiinankaupunki,Noitavainot

Poikkea polulta -facebookryhmässä vaihdamme vinkkejä omaperäisistä kotimaan nähtävyyksistä, joista ei matkailuesitteissä kerrota.

Tuntuuko, että kaikki on jo nähty? Unohda hetkeksi Linnanmäet, Suomenlinnat ja Ähtärin eläinpuiston pandat (vaikka söpöjä ovatkin!).

Miltä kuulostaisi esimerkiksi vehreä uninen puisto, täynnä satoja sammaloituneita joogaavia betonipatsaita, joiden hohtavat hampaat luovat yön tullessa vähintäänkin karmivan tunnelman? Tai yhden miehen suolle rakentama saunakylä? Tai vaikkapa aavemainen autiosaari, jossa elämä on pysähtynyt 1900-luvun alkuun?

Tule mukaan löytämään Suomen erikoisimmat, perimätiedon varassa olevat, pienet suuret matkailukohteet, jotka yllättävät niin olemassaolollaan kuin sijainnillaan. Löydät ryhmän Facebookista nimellä Poikkea polulta/På andra vägar – vaihtoehtoiset matkakohteet Suomi. Ryhmää ylläpitää Egenland-toimitus. Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Koriste
Koriste koristeet

Egenland

Yleisö luo Egenlandin
Egenland on kaksikielinen kulttuurimatkailuohjelma ja matkaopas, joka esittelee teidän, yleisön, lähettämien matkavinkkien parhaimmistoa. Egenland on vastaanottanut jo yli 4000 yleisövinkkiä. Ohjelman nettimatkaoppaasta löydät niistä yli 100.

Onko sinulla jokin mielipaikka, josta koko Suomen tulisi tietää? Jaa vinkkisi Egenland-toimituksen kanssa vinkkilomakkeella, osoitteessa egenland@yle.fi tai lähetä viesti toimitukselle instagramissa.

Egenland on kaikille
Koe ainutlaatuinen maamme seuraavilla alustoilla:

Oletko kiinnostunut vaihtamaan vinkkejä yllättävistä reissukohteista Suomessa? Silloin olet lämpimästi tervetullut facebookryhmään Poikkea polulta/På andra vägar. Ryhmää ylläpitää Egenland-toimitus.

Keskustele

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Egenland

Uusimmat sisällöt - Egenland