Hyppää pääsisältöön

Murha paratiisissa – suosikkisarjan 7. kausi palaa Karibian maisemiin

Rikoskomisario Jack Mooney ja tuttu tiiminsä palaavat suosikkisarjan uusissa jaksoissa.
Konstaapeli JP Hooper (Tobi Bakare), ylikonstaapeli Florence Cassell (Joséphine Jobert), rikoskomisario Jack Mooney (Ardal O'Hanlon) ja konstaapeli Dwayne Myers (Danny John-Jules). Rikoskomisario Jack Mooney ja tuttu tiiminsä palaavat suosikkisarjan uusissa jaksoissa. Kuva: Red Planet Pictures 2017 Yle TV1,murha paratiisissa

TV1 sunnuntaisin 1.9. - 20.10.2019 klo 17.08 - 18.00, Areenassa 22 päivää

Aurinko paistaa ja valkoinen hiekka häikäisee Saint-Marien paratiisisaarella Karibian maisemissa.

Rikoskomisario Jack Mooney (Ardal O'Hanlon) näyttää todenteolla kyntensä, kun vuorossa ovat suosikkisarjan Murha paratiisissa (12) seitsemännen kauden jaksot.

Ykkönen esittää uusintana brittisarjan kuudennen ja seitsemännen kauden. Sarjaan on tulossa myös kahdeksas kausi!

Tuttu tiimi apuna

Mooneyn apuna jatkavat tutut työtoverit ylikonstaapeli Florence Cassell (Joséphine Jobert), konstaapeli JP Hooper (Tobi Bakare) ja konstaapeli Dwayne Myers (Danny John-Jules). Poliisipäällikön virkaa hoitaa edelleen Selwyn Patterson (Don Warrington).

Upealle saarelle on kotiutunut myös Mooneyn tytär Siobhan (Grace Stone).

Sarjan kahdeksassa jaksossa tavataan Poldarkista tutut näyttelijät Richard Harrington ja Harry Richardson. Mukana ovat myös monissa brittisarjoissa näytelleet James Faulkner, Simon Callow ja John Session.

Mistä löytyy totuus?

Ensimmäisessä jutussa varakas hotellinomistaja on menossa naimisiin, mutta päivää aiemmin morsian putoaa huoneensa parvekkeelta. Mistä on kysymys? Lehdistö on ainakin kaivanut esiin lokaa morsiamen menneisyydestä.

Haukansilmäinen Mooney huomaa heti, ettei kaikki täsmää, mutta miten totuus kaivetaan esiin? Muut jutut eivät päästä poliisia yhtään helpommalla, sillä pahantekijöitä paljastuu niin peliluolassa kuin meditaatiokeskuksessa.

Death in Paradise. Don Warrington. Idea ja käsikirjoitus: Robert Thorogood. Tuotanto: BBC, 2018. Sarjan seitsemäs kausi on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2018.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.