Hyppää pääsisältöön

Ed Sheeran ensimmäistä kertaa Suomeen heinäkuussa

Ed Sheeran
Ed Sheeran Kuva: Fullsteam promo Ed Sheeran

Yhdeksi tämän hetken suosituimmista artisteista lukeutuva Ed Sheeran saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen parhaillaan käynnissä olevan Divide-maailmankiertueensa juuri vahvistuneiden lisäpäivien myötä.

Viime marraskuussa 27-vuotias kultakurkku lupasi YleX:lle saapua Suomeen vuoden 2019 aikana. Lupauksesta on nyt pidetty kiinni, sillä hurmuri on mahdollista nähdä livenä Helsingissä, Malmin lentokentällä keskiviikkona 24. heinäkuuta ensi vuonna.

Lipunmyynti käynnistyy tasan viikon päästä, 27. syyskuuta klo 12.

Matka yhdeksi musiikkikentän kirkkaimmaksi tähdeksi

Katusoittajana uransa aloittanut Ed Sheeran sinkosi maailmanlaajuiseen maineeseen lukemattomilla jättihiteillään, kuten Thinking Out Loud, Perfect, sekä Spotifyn kaikkien aikojen striimatuin kappale Shape of You.

Kappaleissaan popin ja rapin elementtejä yhdistävän artistin esikoisalbumin menestystä seuranneet 90 kertaista platinaa myynyt “x” (Multiply) ja julkaisuvuotensa 2017 myyntiennätyksiä hallitseva kolmosalbumi “÷” (Divide) nostivat artistin yhdeksi aikamme mielenkiintoisimmista muusikoista.

Biisintekijä tunnetaan myös lukuisille muille artisteille, kuten Taylor Swiftille ja Justin Bieberille kirjoittamistaan hiteistä.

Ennätykset uusiksi

Rouheaa ja hellyyttävää lavakarismaa huokuvan Ed Sheeranin vuoden 2017 maaliskuussa startannut “÷” -kiertue on tähän mennessä tavoittanut yli neljän miljoonan henkilön yleisön kuudessa maanosassa.

Ympäri maapalloa hetkessä loppuunmyydyille stadioneille esiintyvän Ed Sheeranin odotettu ensimmäinen esiintyminen Suomessa toteutuu Malmin lentokentällä, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ensi kesän suurimmalle konsertille.