Hyppää pääsisältöön

Etsiväpari Shakespeare & Hathaway

Uusi brittisarja Etsiväpari Shakespeare & Hathaway kertoo epäsovinnaisesta työparista.
Brittisarjan päärooleja näyttelevät Mark Benton ja Jo Joyner. Uusi brittisarja Etsiväpari Shakespeare & Hathaway kertoo epäsovinnaisesta työparista. Kuva: BBC 2017 Yle TV1

TV1 maanantaista perjantaihin 28.9. - 11.10.2018 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 10.00
Areenassa 22 päivää

Uusi brittiläinen rikossarja Etsiväpari Shakespeare & Hathaway (7) sijoittuu viehättävään Stratford-upon-Avoniin.

Näytelmäkirjailija William Shakespearen kotikaupungissa vaikuttaa entinen rikosetsivä, nykyinen yksityisetsivä Frank Hathaway (Mark Benton). Yhden miehen firma pyörii kehnonlaisesti ja velkojat kolkuttelevat Hathawayn ovella. Elanto on revittävä kasaan siitä mistä irti saa, mutta joskus onnistaa.

Kepeästä dekkarisarjasta nähdään ensimmäisen tuotantokauden kymmenen jaksoa.

Maksava asiakas!

Yllättäen Hathawayn toimistolle ilmestyy maksava asiakas. Häitään valmisteleva morsian Luella Shakespeare (Jo Joyner) epäilee tulevaa miestään pettämisestä.

Löytävätkö Frank ja apulaisensa, näyttelijäkoulutettu Sebastian Brudenell (Patrick Walshe McBride) todisteita vai kuvitteleeko hysteerinen morsian koko jutun? Epäilyttävä sulhanen murhataan häiden jälkeen, ja teosta epäillään Luellaa.

Nainen haluaa puhdistaa maineensa ja ryhtyy selvittämään juttua Frankin ja Sebastianin kanssa. Kolmikon yhteistyö sujuu niin hyvin, että Frank saakin etsivätoimistoonsa uuden yhtiökumppanin.

Toinenkin kausi tulossa

Tulevissa jaksoissa Frank ja Luella selvittävät muun muassa hoitokodin mysteeriä, hautausurakoitsijan kohtaloa ja tappavaa taikatemppua. Etsivätoimisto pääsee avustamaan poliisiakin, kun Frankin vanha tuttu joutuu vaikeuksiin.

Sarjan muissa rooleissa näyttelevät Melanie Gutteridge, Amber Agar, Tomos Eames, Anthony Adjekum, Asheq Akhtar, Tatsu Carvalho ja Julia Deakin.

Katsojat ja kriitikot Britanniassa hurmannut Etsiväpari Shakespeare & Hathaway saa jatkoa. Tulossa on toinenkin tuotantokausi.

Shakespeare & Hathaway – Private Investigators. Idea ja käsikirjoitus: Paul Matthew Thompson ja Jude Tindall. Tuotanto: BBC, Britannia 2018.

Keskustele
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.