Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen Game Jamit

Pikku Kakkosen Game Jam
Pikku Kakkosen Game Jam Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen

Joukko Suomen innokkaimpia digitaalisten pelien tekijöitä kokoontuu pelijameihin lokakuussa Tampereelle Mediapolikseen. Yhden viikonlopun aikana synnytetään mielikuvitusrikkaita minipelejä Pikku Kakkosen hengessä lasten avustuksella.

Etsimme 5-7 -vuotiaita lapsia mukaan jammailemaan! Sunnuntaina 14.10. klo 13:00 - 15:00 lapset auttavat ikivanhoja koodareita näkemään asioita ihan uusin silmin. Lapset pääsevät pelaamaan kehitteillä olevia kosketusnäyttöpelejä ja tutustumaan siihen, millaista pelien tekeminen voi olla.

Game Jameihin mahtuu mukaan 20 lasta ja jokaiselta yksi huoltaja. Aikuinen voi ilmoittaa mukaan vain yhden lapsen. Ilmoittautuminen on auki 30.9. asti. Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Lisätietoja Game Jameista.

Muokattu 2.10. Ilmoittautuminen on päättynyt.

 • Ruskean pikkukarhun maailmassa pienet asiat tuovat suurta iloa

  Ruskea pikkukarhu seikkailee kodin lähipiirissä.

  Ruskea pikkukarhu seikkailee serkkunsa, punaisen karhun kanssa kodin lähipiirissä. Parhaiden kaverusten leikkejä ja kommelluksia ympäröivä maailma on värikäs ja naivistinen. Ruskea pikkukarhu nähdään Areenassa 20.12. alkaen ja Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuissa 20.1. alkaen.

 • Joulupukin Kuuma linja herättää jouluun

  Jouluaaton perinteinen ohjelma alkaa aina klo 8:00.

  Jos aattoaamuna jouluvalmistelut ovatkin kesken, Joulupukin Kuuma linja luo jouluisen tunnelman ja matkan joulun taikaan. Ohjelma on perinne, johon tehdään uudistuksia harkiten.

 • Pikku Kakkosen metsäneläinten jouluisat askartelut

  Pikku Kakkosen joulun riemukkaita askarteluideoita.

  Pikku Kakkosen askarteluideoihin on tänä vuonna haettu inspiraatiota Pikku Kakkosen sovelluksen eläinten leikkisästä maailmasta. Askarteluissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tai helposti hankittavia askartelutarvikkeita. Puuhakasta joulunodotusta Pikku Kakkosen parissa!