Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen Game Jamit

Pikku Kakkosen Game Jam
Pikku Kakkosen Game Jam Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen

Joukko Suomen innokkaimpia digitaalisten pelien tekijöitä kokoontuu pelijameihin lokakuussa Tampereelle Mediapolikseen. Yhden viikonlopun aikana synnytetään mielikuvitusrikkaita minipelejä Pikku Kakkosen hengessä lasten avustuksella.

Etsimme 5-7 -vuotiaita lapsia mukaan jammailemaan! Sunnuntaina 14.10. klo 13:00 - 15:00 lapset auttavat ikivanhoja koodareita näkemään asioita ihan uusin silmin. Lapset pääsevät pelaamaan kehitteillä olevia kosketusnäyttöpelejä ja tutustumaan siihen, millaista pelien tekeminen voi olla.

Game Jameihin mahtuu mukaan 20 lasta ja jokaiselta yksi huoltaja. Aikuinen voi ilmoittaa mukaan vain yhden lapsen. Ilmoittautuminen on auki 30.9. asti. Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Lisätietoja Game Jameista.

Muokattu 2.10. Ilmoittautuminen on päättynyt.

 • Pikku Kakkosen kierrätysmuoviaskartelut

  Askartele kotiin kertyneistä kierrätysmuoveista monenmoista.

  Askartele itsellesi mahtava aikakone, hauskat aikamatkaajan lasit tai vaikkapa lennokas nappaa pallo kuppiin -peli.

 • Näin teet Tiedonjyvän kokeet kotona

  Näin teet Tiedonjyvän kokeet kotona

  Tiedonjyvä on luonnontieteellisiä ilmiöitä tutkiva ohjelmasarja, jossa opitaan tekemällä. Tiedonjyvän kokeita voit tehdä myös kotona. Katso jaksot ja ohjeet alta.

 • Leikki on tehty sovellettavaksi

  Leikki on lapsen tapa jäsentää ympäröivää maailmaa.

  Usein sanotaan, että ”leikki on lasten työtä.” Joillekin lapsille leikki saattaakin olla työläämpää kuin muille. Silloin me vanhemmat voimme tulla avuksi asenteillamme ja toiminnallamme.

 • Leikkihetki - lasten lempileikkejä Pikku Kakkosessa

  Leikkihetki-sarjassa leikitään lasten omia lempileikkejä.

  Leikkihetki-sarjassa leikitään lasten omia lempileikkejä yhdessä Susannan kanssa. Leikkihetken leikeissä on mukana liikuntarajoitteisia lapsia ja muulla kuin puheella kommunikoivia lapsia. Ohjelmassa käytetään mm. tukiviittomia, tablettia sekä katseella ohjattavaa tietokonetta kommunikoinnin tukena.