Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen Game Jamit

Pikku Kakkosen Game Jam
Pikku Kakkosen Game Jam Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen

Joukko Suomen innokkaimpia digitaalisten pelien tekijöitä kokoontuu pelijameihin lokakuussa Tampereelle Mediapolikseen. Yhden viikonlopun aikana synnytetään mielikuvitusrikkaita minipelejä Pikku Kakkosen hengessä lasten avustuksella.

Etsimme 5-7 -vuotiaita lapsia mukaan jammailemaan! Sunnuntaina 14.10. klo 13:00 - 15:00 lapset auttavat ikivanhoja koodareita näkemään asioita ihan uusin silmin. Lapset pääsevät pelaamaan kehitteillä olevia kosketusnäyttöpelejä ja tutustumaan siihen, millaista pelien tekeminen voi olla.

Game Jameihin mahtuu mukaan 20 lasta ja jokaiselta yksi huoltaja. Aikuinen voi ilmoittaa mukaan vain yhden lapsen. Ilmoittautuminen on auki 30.9. asti. Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Lisätietoja Game Jameista.

Muokattu 2.10. Ilmoittautuminen on päättynyt.