Hyppää pääsisältöön

Vesa-Matti Loiri ja Hannele Lauri pitkästä aikaa yhdessä televisiossa: ”Veskua ylistän edelleen”

Vesa-Matti Loiri ja Hannele Lauri vilkuttavat.
Vesa-Matti Loiri ja Hannele Lauri yhdessä Hyvät katsojat -ohjelmassa 22.9.2018 Vesa-Matti Loiri ja Hannele Lauri vilkuttavat. Kuva: Numi Nummelin / Yle Kuvapalvelu. Hannele Lauri,Vesa-Matti Loiri

Lauantain Hyvät katsojat -ohjelmassa nähdään todellisia tv-legendoja, kun Vesku Show’n Vesa-Matti Loiri, Hannele Lauri ja Juha Muje kisailevat Klikkaa mua -sarjasta tuttujen Minttu Mustakallion, Minna Suurosen ja Timo Tuomisen kanssa.

Vesku Show’n väki on ohjelman kuvauksissa yhdessä ensimmäistä kertaa vuosikausiin, mutta juttu luistaa kolmikolla kuin päivääkään ei olisi ollut välissä. Hannele Laurin ja Veskun keskinäinen jutustelu visailun tiimellyksessä on ajoittain kuin vanhaa avioparia kuuntelisi.

Vesku hehkuttelee, että olisi tiennyt tietovisakysymykseen oikean vastauksen, johon Hannele kipakasti ihmettelee, että miksi mies ei painanut vastauspainiketta.

”Mä oon painanut koko elämäni”, Vesku kuittaa takaisin ja naurattaa koko yleisöä.

Juha Muje tuulettaa, Vesa-Matti Loiri ja Hannele Lauri katselevat.
Juha Muje esiintyy, Vesa-Matti Loiri ja Hannele Lauri katsovat. Juha Muje tuulettaa, Vesa-Matti Loiri ja Hannele Lauri katselevat. Kuva: Numi Nummelin / Yle Kuvapalvelu. Vesa-Matti Loiri,Hannele Lauri,Hyvät katsojat

Myös ohjelman kulisseissa kaksikon välit ovat yhtä välittömät.

”Ainahan mä tätä olen sanonut, että Veskua mä ylistän. Ja ylistän edelleen”, Hannele toteaa.

”Ja minä sinua, kulta”, Vesku vastaa.

Vesku televisiossa jo 55 vuotta!

Marco Bjurström on aivan häkeltynyt siitä, että Vesa-Matin ensimmäisestä tv-esiintymisestä on kulunut jo huikeat 55 vuotta.

”Olin toisella luokalla teatterikoulussa, kolmas kurssi teki televisionäytetyön. Se oli joku Shakespearen komedia, jossa mä lauloin yhden laulun. Se kai tossa ykkösstudiolla tehtiin,” Vesku muistelee.

Katso lisää kisailijoiden tv-muistoja tästä:

Hyvät katsojat lauantaina 22.9. klo 21.15 Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa. Osallistu myös kotipeliin Yle.fi-sovelluksella, lue lisää!

Lue myös - yle.fi:stä poimittua