Hyppää pääsisältöön

Kotiin takaisin – jäähyväiset rakastetulle sukutarinalle

Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy komea sukutarina?
Kotiin takaisin -sarjan tutut näyttelijät Arianwen Parkes-Lockwood (vas.), Deborah Kennedy, Tim Draxl, Frankie J. Holden, Noni Hazlehurst, David Berry, Marta Dusseldorp, Brett Climo, Sara Wiseman, Craig Hall ja Abby Earl. Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy komea sukutarina? Yle TV1,Kotiin takaisin

TV1 maanantaista perjantaihin 12. - 25.10.2018 klo 17.08 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 10.00, Areenassa 7 päivää

Mitä kuuluu Blighin perheelle? Miten päättyy rakastettu draamasarja Kotiin takaisin?

Australialainen sukutarina palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Sarjan kuudennella ja samalla viimeisellä tuotantokaudella seurataan kovia kokeneen perheen ja heidän läheistensä elämää.

Koskettavan draamasarjan kymmenen uutta jaksoa esitetään Ykkösellä tuoreeltaan lokakuun 12. päivä alkaen. Kotimaassaan Australiassa sarja on alkanut syyskuun 19. päivä ja viimeinen jakso nähdään lokakuun 21. päivä.

Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina?
Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina? Yle TV1,Kotiin takaisin
Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina?
Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina? Yle TV1,Kotiin takaisin
Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina?
Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina? Yle TV1,Kotiin takaisin

Onnen vai surun kyyneleitä?

Suomalaiset Kotiin takaisin -fanit ovat seuranneet jännittävää sarjaa vuodesta 2015 alkaen.

Faneille läheisiksi tulleet päähenkilöt ovat kokeneet yhteisen taipaleen aikana suurta iloa ja surua, rakkautta ja vihaa, menetyksiä ja saavutuksia. Hahmojen elämää ovat sävyttäneet valheet ja salaisuudet.

Koskettavan sarjan viimeinen kausi sitoo yhteen perheenjäsenten polveilevat vaiheet. Päättyykö Blighin perheen tarina onnen vai surun kyyneliin?

Perhe jälleen koossa

Kotiin takaisin -sarjan päättävän kuudennen kauden tapahtumissa on siirrytty 1960-luvulle.

Sarah (Marta Dusseldorp), miehensä George (Brett Climo) ja David-poika (Elliot Domoney) matkasivat viidennen kauden pääteeksi Israeliin. Nyt kolmikko on palannut takaisin kotiin. Onko matka kibbutsille muuttanut jotain?

Blighin perhe kokoontuu Ash Parkiin iloisen yllätyksen merkeissä. Pitkään poissa ollut ja kaivattu perheenjäsen saapuu paikalle. Onnellisinkin päivä voi silti yllättäen muuttua murheeksi.

Miten Elizabeth selviää?

Perheen voimahahmo Elizabeth Goddard (Noni Hazlehurst) menetti rakkaan puolisonsa Douglasin. Miten hän on selvinnyt surusta? Löytävätkö Anna Bligh (Abby Earl) ja Olivia Bligh (Arianwen Parkes-Lockwood) vihdoinkin onnen? Entä tohtori Jack Duncan (Craig Hall) ja Carolyn Duncan (Sara Wiseman)?

Sarjan hahmoista ovat päätöskaudella mukana myös Matthew Goddard (Conrad Coleby), James Bligh (David Berry), tohtori Henry Fox (Tim Draxl), Roy Briggs (Frankie J. Holden), Doris Collins (Deborah Kennedy), Harry Polson (Dominic Allburn), Leah Gold (Madeleine Clunies-Ross), Dawn Briggs (Clodagh Crowe) ja Larry Forbes (George Pullar).

Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina?
Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina? Yle TV1,Kotiin takaisin

Mistä kaikki alkoi?

Kotiin takaisin -sarjan alussa tavattiin sairaanhoitaja Sarah Adams, joka oli viettänyt 20 vuotta ulkomailla. Hän palasi Lontoosta ristiriitaisin tuntein takaisin Australiaan. Toinen maailmansota oli jäänyt taakse, mutta sota oli muuttanut myös Sarahin elämän.

Laivamatkan aikana Sarah tutustui varakkaaseen Blighin perheeseen, jolla oli salaisuuksia ja murheita kannettavanaan. Kohtaaminen mullisti päättäväisen naisen elämän. Se tarjosi hänelle tilaisuuden ponnistaa kohti uutta elämää.

A Place to Call Home. Alkuperäisidea ja käsikirjoitus: Bevan Lee. Tuotanto: Endemol Shine/Seven Network, Australia, 2018.

Keskustele
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.