Hyppää pääsisältöön

Kommandopipo vai rapuhattu? Katso Noin viikon studion vinkit syksyn päähinemuotiin

Täytesuklaa Hillotolppa ja muuta maistuvaa satiiria! Voit toki painaa RAI RAI -nappia läsnäolon merkiksi ja sännätä viikonlopun rientoihin kuin kansanedustajat konsanaan, mutta jossain välissä kannattaa katsastaa myös se, mitä Noin viikon studio on saanut ajankohtaisesta uutistarjonnasta irti.

Kuluneen viikon suurimpia puheenaiheita ovat olleet poliisin suuroperaatio Airiston Helmi -yrityksen saaristotiluksilla ja ulkoministeri Timo Soinin luottamusäänestyksestä syntynyt hallituskriisi.

Edellisen tunnusmerkkinä oli äärimmäisen tiukka tiedotuslinja, kun taas jälkimmäisestä kerrottiin joka suuntaan kaikkia mahdollisia, keskenään huomattavan ristiriitaisiakin näkemyksiä. Yksi seikka kuitenkin yhdistää molempia uutispuhureita: satiirin aineksiahan niissä piisaa.

Poliitikko on terve, kun se kokoustaa.― Eeva Vekki, Noin viikon studio

Mutta miksi avaruus on kuin pääministeri Juha Sipilän vakuutuskuoret? Entä mitä Donald Trump sai Vladimir Putinilta? Hallituksen keskinäiseen luottamukseen liittyviä haasteita ja niistä selviytymistä taustoittaa toimittaja Lauri Nurmi.

Eikä Noin viikon studio olisi Noin viikon studio ilman sotea, vähintään mainintana. Tervetuloa siis salamyhkäisten spekulaatioiden ja nimettömien lähteiden taikamaailmaan, venäläisten mökkien edustalla ilmeettömästi poseeraavia mallinukkeja unohtamatta...

Noin viikon studio torstaisin Areenassa klo 21 ja Kakkosella klo 22.

Yle TV2