Hyppää pääsisältöön

Christoph Croisé (CHE) | Paulon sellokilpailu 2018

Sellisti Christoph Croisé.
Sellisti Christoph Croisé. Christoph Croisé,Kansainvälinen Paulon sellokilpailu

Sveitsiläinen Christoph Croisé suorittaa Master of Music -tutkintoa Berliinin Taideyliopistossa sello-opettajanaan Wolfgang Emanuel Schmidt. Hänet on palkittu ensipalkinnoin lukuisissa kansainvälisissä kilpailuissa. // Päivitys 3.10.2018: Christoph Croisé on peruuttanut osallistumisensa.

Ensipalkinnot Christoph Croisé on saavuttanut seuraavissa kansainvälisissä kilpailuissa: Schoenfeld International String Competition Harbin/China (2016), Manhattan International Music Competition (2016), International "Salieri-Zinetti" Competition Verona/Italy (2016), International Johannes Brahms Competition (2015), International Competition “Ibla Grand Prize” Sicily (2010), International Competition “Petar Konjović” Belgrad (2009), Migros-Kulturprozent Zurich (2015 ja 2016), First Berliner International Music Competition (Golden Medal with honors, 2017).

Bachelor of Arts -tutkinnon Christoph Croisé suoritti Berliinin Taideyliopistossa 2017.

KILPAILUOHJELMA

Ensimmäinen erä
PROKOFJEV Sonaatti sellolle ja pianolle op. 119
TSHAIKOVSKI Pezzo capriccioso
SCHUBERT Sonaatti “Arpeggione” a-molli, I osa
SHCHEDRIN In Style of Albeniz
Naoko Sonoda, piano

Toinen erä
TSHAIKOVSKI Rokokoo-muunnelmat op. 33

Ensimmäinen finaali
HAYDN Sellokonsertto C-duuri Hob. VIIb/1

Toinen finaali
KOKKONEN Sellokonsertto

  • Kaari-ensemble koostaa taidokasta audiomosaiikkia

    Kaari-ensemble koostaa taidokasta audiomosaiikkia

    Saara Aittakummun ja Laura Salovaaran vuonna 2008 perustama sopraano- ja alttolaulajista koostuva Kaari-ensemble jatkaa tasaista kehittymistään. Salovaara vastaa ensemblen kuorosoinnin kehittämisestä ja kuoronjohtaja Aittakumpu jakaa aikansa muun muassa Polyteknikkojen Kuoron, Kamarikuoro Kampin Laulun ja mieskuoro Valkian kesken.

  • Anna Clyne jatkaa orkesterimusiikissaan elektroakustisten teostensa äänimaailmaa

    Anna Clyne jatkaa orkesterimusiikissaan elektroakustisten te

    Isobritannialainen säveltäjä Anna Clyne tuli ensin tutuksi etenkin elektroakustisen musiikin tekijänä, mutta on sittemmin päässyt näyttämään kyntensä myös orkesterimusiikin alueella. Uusin julkaisu tehnyt tuloaan jo kauan. Käytännössä se on kooste Clynen teosten orkesteritaltioinneista vajaan kymmenen vuoden ajanjaksolta neljän eri kapellimestarin johtamana.