Hyppää pääsisältöön

Christoph Croisé (CHE) | Paulon sellokilpailu 2018

Sellisti Christoph Croisé.
Sellisti Christoph Croisé. Christoph Croisé,Kansainvälinen Paulon sellokilpailu

Sveitsiläinen Christoph Croisé suorittaa Master of Music -tutkintoa Berliinin Taideyliopistossa sello-opettajanaan Wolfgang Emanuel Schmidt. Hänet on palkittu ensipalkinnoin lukuisissa kansainvälisissä kilpailuissa. // Päivitys 3.10.2018: Christoph Croisé on peruuttanut osallistumisensa.

Ensipalkinnot Christoph Croisé on saavuttanut seuraavissa kansainvälisissä kilpailuissa: Schoenfeld International String Competition Harbin/China (2016), Manhattan International Music Competition (2016), International "Salieri-Zinetti" Competition Verona/Italy (2016), International Johannes Brahms Competition (2015), International Competition “Ibla Grand Prize” Sicily (2010), International Competition “Petar Konjović” Belgrad (2009), Migros-Kulturprozent Zurich (2015 ja 2016), First Berliner International Music Competition (Golden Medal with honors, 2017).

Bachelor of Arts -tutkinnon Christoph Croisé suoritti Berliinin Taideyliopistossa 2017.

KILPAILUOHJELMA

Ensimmäinen erä
PROKOFJEV Sonaatti sellolle ja pianolle op. 119
TSHAIKOVSKI Pezzo capriccioso
SCHUBERT Sonaatti “Arpeggione” a-molli, I osa
SHCHEDRIN In Style of Albeniz
Naoko Sonoda, piano

Toinen erä
TSHAIKOVSKI Rokokoo-muunnelmat op. 33

Ensimmäinen finaali
HAYDN Sellokonsertto C-duuri Hob. VIIb/1

Toinen finaali
KOKKONEN Sellokonsertto