Hyppää pääsisältöön

Christoph Croisé (CHE) | Paulon sellokilpailu 2018

Sellisti Christoph Croisé.
Sellisti Christoph Croisé. Christoph Croisé,Kansainvälinen Paulon sellokilpailu

Sveitsiläinen Christoph Croisé suorittaa Master of Music -tutkintoa Berliinin Taideyliopistossa sello-opettajanaan Wolfgang Emanuel Schmidt. Hänet on palkittu ensipalkinnoin lukuisissa kansainvälisissä kilpailuissa. // Päivitys 3.10.2018: Christoph Croisé on peruuttanut osallistumisensa.

Ensipalkinnot Christoph Croisé on saavuttanut seuraavissa kansainvälisissä kilpailuissa: Schoenfeld International String Competition Harbin/China (2016), Manhattan International Music Competition (2016), International "Salieri-Zinetti" Competition Verona/Italy (2016), International Johannes Brahms Competition (2015), International Competition “Ibla Grand Prize” Sicily (2010), International Competition “Petar Konjović” Belgrad (2009), Migros-Kulturprozent Zurich (2015 ja 2016), First Berliner International Music Competition (Golden Medal with honors, 2017).

Bachelor of Arts -tutkinnon Christoph Croisé suoritti Berliinin Taideyliopistossa 2017.

KILPAILUOHJELMA

Ensimmäinen erä
PROKOFJEV Sonaatti sellolle ja pianolle op. 119
TSHAIKOVSKI Pezzo capriccioso
SCHUBERT Sonaatti “Arpeggione” a-molli, I osa
SHCHEDRIN In Style of Albeniz
Naoko Sonoda, piano

Toinen erä
TSHAIKOVSKI Rokokoo-muunnelmat op. 33

Ensimmäinen finaali
HAYDN Sellokonsertto C-duuri Hob. VIIb/1

Toinen finaali
KOKKONEN Sellokonsertto

 • Nancy Dalbergin jousikvartetot hönkivät virkistävästi

  Nancy Dalbergin jousikvartetot hönkivät virkistävästi

  Nordic String Quartet (Heiðrun Petersen ja Mads Haugsted Hansen, viulu, Daniel Eklund, alttoviulu, Lea Emilie Brøndal, sello) lyö pöytään kuluvan vuoden toisen julkaisunsa. Alkuvuodesta se vakuutti Pelle Gudmundsen-Holmgreenin kvartettosarjassa moni-ilmeisellä ja vivahteikkaalla soitollaan.

 • Tunnelmointia ja ikiaikaisuuksien viivähdyksiä

  Tunnelmointia ja ikiaikaisuuksien viivähdyksiä

  Viulisti Pauline Kim Harris sekä taiteiden rajapinnoilla äänistöä luova Spencer Topel yhdistävät yhteisprojektissaan renessanssi- ja barokinajan sävelistöä elektronisiin äänimaisemiin. Yhteissoivuus matkaa ambientin ääniuniversumissa verkkaisesti ja vakaasti kohti tavoittamatonta. Äänite rakentuu kahden teoksen ympärille.

 • Neave Trio jatkaa vahvaa julkaisusarjaansa

  Neave Trio jatkaa vahvaa julkaisusarjaansa

  Vuosikymmenen alussa perustettu yhdysvaltalainen Neave Trio (Anna Williams, viulu, Mikhail Veselov, sello ja Eri Nakamura, piano) esittelee uudella julkaisullaan konserttimaisen kokonaisuuden.

 • Luontevia elektroakustisia liitoksia

  Luontevia elektroakustisia liitoksia

  Maija Hynninen (s. 1977) siirtyy teoksissaan synteettisen ja akustisen äänen välillä samalla niiden rajapintoja, yhteyksiä ja yhdistelmiä tunnustellen. Nyt julkaistut neljä teosta muodostavat läpileikkauksen Hynnisen 2010-luvun elektroakustisesta tuotannosta. Kaikissa teoksissa akustiset elementit limittyvät Hynnisen itsensä toteuttamaan elektroniseen äänistöön.