Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Meidän Luokka -livepeli

Meidän Luokka -palkintopaketti
Meidän Luokka -livepeli Meidän Luokka -palkintopaketti Galaxi

Meidän Luokka -ohjelman yhteydessä starttaa Galaxin sovelluksesta löytyvä livepeli. Peli on auki Meidän Luokka -lähetyksen ajan lauantaisin alkaen6.10.2018. Peliin ilmoittautuminen aukeaa n. 9:00 lauantaiaamuisin.

Mukaan otetaan tällä kertaa maksimissaan 500 pelaajaa. Tehtävänä on vastata kysymyksiin, joita sovelluksessa kysytään ohjelman aikana. Kun olet vastannut kysymykseen, sinun tulee odottaa hetki minkä jälkeen saat tietää oikeat vastaukset, Top 10-listan sekä ajan jolloin sinun tulee olla valmiina seuraavaan kysymykseen! Jos vastaat oikein, vaikuttaa saamiisi pisteisiin myös vastausaika. Mitä nopeammin vastaat, sitä enemmän saat pisteitä oikeasta vastauksesta. Joissakin kysymyksissä saattaa myös olla vaihtoehtoja, joista saa pisteitä, mutta vähemmän kuin täysin oikeasta vastauksesta. Ole siis tarkkana! Oikeasta vastauksesta saa maksimissaan 1000-pistettä. Mitä kauemmin mietit, sitä enemmän pisteitä tippuu. Ole siis myös nopea!

Kun osallistut, vastaa siis nopeasti ja oikein niin pärjäät!

Koko pelin voittaja saa palkinnoksi Meidän Luokka ja Galaxi-tuotteita ja Top 10-listalle päässeet saavat sovellukseen saavutuksen! Saavutukset merkitään sovellukseen seuraavan viikon alussa lähetyksen jälkeen ja voittajaan ollaan yhteydessä sovelluksen kautta viestillä.

Meidän Luokka -palkintopaketti
Palkintopaketti Meidän Luokka -palkintopaketti Galaxi

Jos et mahdu tällä kertaa mukaan, voit kokeilla peliä uudestaan taas seuraavan lähetyksen aikana, mutta silloin tietenkin uusin kysymyksin. Peliä ei ole mahdollista pelata enää uudestaan esim. katsottaessa Areena-lähetystä, sillä kysymykset tulevat näkyviin vain tiettynä ajankohtana. Pelaajien lukumäärää saatetaan kasvattaa tulevien lähetysten aikana, jos se nähdään tarpeelliseksi ja mahdolliseksi.

Kivoja pelihetkiä toivottaa Galaxin Nettivelho!

PS. Ja ai niin! Tervetuloa mukaan käyttämään Galaxin sovellusta muutenkin!
Lataa sovellus ja tutki mitä kaikkea löydät!
Galaxin sovellus on saatavilla iOS- sekä Android-laitteille.
Sovellus kehittyy jatkuvasti ja sen kautta pääset osaksi Galaxia!
Tulkaa mukaan osallistumaan, pelailemaan ja nauttimaan Galaxin yhteisöstä ja sisällöistä!