Hyppää pääsisältöön

Ylellä harjoiteltiin uutistoimintaa poikkeusoloissa osana valtakunnallista Tieto18-kyberharjoitusta

Yleflaggor
Yleflaggor Kuva: Yle/ Derrick Frilund Yle,liput,yle lippu

Ylellä järjestettiin 3.10. valmiusharjoitus, jonka teemana tänä vuonna olivat kyberturvallisuus ja kyberhäiriötilanteet. Valmiusharjoitusten tarkoituksena on ylläpitää yleläisten ammattitaitoa ja harjoitella uutistoimintaa poikkeusoloissa.

Harjoitus järjestettiin Ylen Pasilan alueella ja siihen osallistui noin 140 henkilöä. Osallistujista suurin osa oli yleläisiä, loput palvelukumppaneita ja ulkopuolisia tarkkailijoita.

Ylen valmiusharjoitus järjestettiin samanaikaisesti valtakunnallisen Tieto18-kyberharjoituksen kanssa. Harjoituksen teemoissa käsiteltiin yksityisen ja julkisen sektorin kykyä selviytyä kyberhäiriötilanteiden sarjasta.

Yle harjoittelee uutistoimintaa poikkeusoloissa joka toinen vuosi.