Hyppää pääsisältöön

Durrellin perhe – brittisarja palaa Korfun maisemiin

Värikkään Durrellin perheen sattumuksia seurataan brittisarjan kolmennella tuotantokaudella.
Korfun maisemissa Margo (Daisy Waterstone), Gerald (Milo Parker), Lawrence (Josh O'Connor), Louisa-äiti (Keeley Hawes) ja Leslie (Callum Woodhouse). Värikkään Durrellin perheen sattumuksia seurataan brittisarjan kolmennella tuotantokaudella. Kuva: Sid Gentle Films 2018 Yle TV1,Durrellin perhe

TV1 maanantaista perjantaihin 9. - 16.5.2019 klo 17.10 - 18.00 (1. tuotantokausi), 17.5. - 24.5. (2. tuotantokausi) ja 27.5. - 6.6. (3. tuotantokausi), Areenassa 7 päivää

Terveisiä Korfulta!

Larry kirjoittaa uutta romaania ja Lesliellä on tyttöystävä! Margo on jälleen sinkku, ja kuopus Gerald aivan lumoissaan luonnon ihmeistä. Louisa ei juuri nyt seurustele.

Värikäs Durrellin perhe palaa ruutuun, kun Ykkönen uusii lämminhenkisen brittisarjan kaikki kolme tuotantokautta. Sarjaan kuvataan neljäskin tuotantokausi!

Nuoriso harrastaa

Kolmannella kaudella leskirouva Louisa Durrell (Keeley Hawes) on päättänyt unohtaa romantiikan ja keskittyy perheeseen. Neljän nuoren kaitsemisessa onkin isompi työ kuin saattaisi kuvitella.

Lawrencen eli Larryn (Josh O’Connor) kirjailijan ura edistyy. Nuori nainen Margo (Daisy Waterstone) yrittää löytää itselleen mielekästä tekemistä. Kuopus Gerald (Milo Parker) uppoutuu tutkimaan luontoa. Ihmeteltävää riittää sammakoista kilpikonniin aivan kotinurkissa.

Liikaa tyttöystäviä?

Nuorimies Leslielle (Callum Woodhouse) on siunaantunut tyttöystäviä enemmän kuin on soveliasta. Louisan mielestä tilanteeseen on puututtava, mutta hyvät aikeet eivät aina tuota toivottua tulosta.

1930-luvulle sijoittuvan draamasarjan muissa rooleissa näyttelevät Alexis Georgoulis, Leslie Caron ja Ulric von der Esch. Sarja perustuu englantilaisen eläintieteilijän Gerald Durrellin omaelämäkerrallisiin romaaneihin.

The Durrells. Käsikirjoitus: Simon Nye. Ohjaus: Steve Barron. Tuotanto: BBC, Sid Gentle Films Ltd, ITV, Britannia 2018. Draamasarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2018.

Keskustele