Hyppää pääsisältöön

Huuto syvyydestä – tanskalaisen draamasarjan toinen tuotantokausi

Tanskalaisen draamasarjan Huuto syvyydestä toinen tuotantokausi.
Johannes (Lars Mikkelsen) ja Elisabeth (Ann Eleonora Jørgensen). Tanskalaisen draamasarjan Huuto syvyydestä toinen tuotantokausi. Yle TV1,Lars Mikkelsen,Ann Eleonora Jørgensen,Huuto syvyydestä

TV1 keskiviikkoisin 17.10. - 19.12.2018 klo 21.35 - 22.35
Katsottavissa Areenassa

Nuoren papin August Kroghin kuolemasta on kulunut puolitoista vuotta. Kroghin pappisperhe yrittää palata arkeen. Mutta miten jatkaa eteenpäin, kun on menettänyt rakkaimpansa?

Jokainen käsittelee surua ja menetystä omalla tavallaan. Uusi pieni perheenjäsen, Augustin ja Emilien poika Anton, tuo valoa kaikkien elämään.

Monien haavojen pitää silti vielä parantua. Pinnan alla kytee salaisuuksia ja valheita, jotka uhkaavat hajottaa perheen.

Matka kohti valoa

Huuto syvyydestä on palkittu tanskalainen draamasarja uskosta ja epäilyksestä. Sarjan toinen tuotantokausi kertoo pappisperheen dramaattisesta taipaleesta kohti valoa.

Miten palata elämään ja voittaa kuolema, ymmärtää, että meitä ei ole luotu itseämme vaan toisiamme varten.

Toisella kaudella perheen elämää seurataan kymmenessä uudessa jaksossa. Sarja esitetään tuoreeltaan Tanskan yleisradioyhtiön DR:n 14.10. ensi-illan jälkeen.

Sarjan tuttuja roolihahmoja ovat Johannes (Emmy-palkittu Lars Mikkelsen), Elisabeth (Ann Eleonora Jørgensen), Christian (Simon Sears), Emilie (Fanny Louise Bernth), Monica (Laura Bro), Amira (Camilla Lau) ja Svend (Joen Højerslev).

Huuto syvyydestä -sarjan toinen tuotantokausi.
Christian (Simon Sears) ja Anton (Bertram Rasmussen). Huuto syvyydestä -sarjan toinen tuotantokausi. Yle TV1,Simon Sears,Huuto syvyydestä

Menetys muuttaa elämän

Huuto syvyydestä -sarjan ensimmäinen kausi päättyi Augustin traagiseen kuolemaan. Sodan traumoista kärsivä nuori pappi jäi kuorma-auton alle aivan isoveljensä Christianin silmien edessä.

Sarjan pääkäsikirjoittaja Adam Pricen mukaan se, miten Kroghin perhe käsittelee menetystä, on luonnollinen lähtökohta sarjan toiselle kaudelle.

”On selvää, että Augustin kauhea ja traaginen mutta toisaalta kaunis lähtö tästä maailmasta liikuttaa kaikkia sarjan hahmoja. Tapahtuma mullistaa heidän maailmansa täysin”, Price kertoo.

Herrens veje. Tuotanto: DR, Tanska, 2018. Huuto syvyydestä -sarjan ensimmäinen tuotantokausi on katsottavissa Areenassa 1.12.2018 saakka.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.