Hyppää pääsisältöön

Sorjonen on täällä taas – Katso lokakuun parhaat sarjat Areenassa

Rikostutkija Kari Sorjonen on palannut uusin jaksoin ja tutkii vakavia rikoksia poliisin erikoisyksikössä. Myös ruotsalaissarja Nousuvesi tuo synkkiä pohjoismaisia sävyjä syysiltoihin toisella kaudellaan.

Vakavien rikosten erikoisyksiköllä ja rikostutkija Sorjosella (Ville Virtanen) on jälleen kädet täynnä tutkimusaineistoa itärajan tuntumassa, kun sarjan toinen kausi on julkaistu. Sorjonen joutuu kohtaamaan myös vanhat pelkonsa, jotka ovat seuranneet häntä Helsingin ajoilta, sarjan alkuvaiheista asti. Katsottavana onkin edelleen myös sarjan ensimmäinen kausi.

Nousuvesi-menestyssarjan toinen kausi tuo lisää nordic noirin uhkaavia sävyjä Areenaan. Nuori poliisi Olivia Rönning päätyy selvittämään henkirikosta Tukholmassa. Nyt tarina yltää Ranskaan, vaaralliseen Marseillen kaupunkiin asti.

Tanskalaisen draamasarjan Huuto syvyydestä uusi kausi jatkuu siitä, mihin traagisesti päättynyt ensimmäisen kausi päättyi. Miten ristiriitojen riuduttama pappi ja hänen perheensä selviää surutyöstä? Ensimmäinen kausi on yhä katsottavissa 1.12.2018 asti.

Norjalaissarja Yksi yö alkaa sokkotreffeiltä, joilla Elisabeth ja Jonas tapaavat. Katso, millaisiin ajatuksiin ja kuinka pitkälle ilta vie heidät.

Pitkäaikaiset bestikset Sutton, Jane ja Kat ovat unelmaduunissa naistenlehdessä ja viettävät vilkasta seuraelämää New Yorkissa. Katso, mitä aikuisuus tuo heille tullessaan The Bold Typen toisella kaudella.

Becky ja Steve asuvat saman katon alla Lontoossa. Snobbailu loistaa poissaolollaan nuorenparin nuhjuisessa arjessa, jota lähipiiri sotkee lisää.

Millaista on toiminta 24 tuntia vuorokaudessa avoinna olevassa eläinsairaalassa? Siellä koetaan iloa mutta myös huolta ja surua, kun omistajilleen rakkaat perheenjäsenet tarvitsevat hoitoa. Yliopistollinen eläinsairaala seuraa potilaslemmikkejä Yliopistollisessa eläinsairaalassa Helsingissä.

Tehtaan sankarit – Onnea etsimässä esittelee Valmet Automotiven Uudenkaupungin-autotehtaan neljä nuorta uutta työntekijää, jotka ovat elämänsä käännekohdassa. Miten käy esimerkiksi savolaiselle Topille, joka joutuu muuttamaan työn perässä Varsinais-Suomeen, erilleen kihlatustaan?

Yianni Charalambous on kuuluisa autojen kustomoija, joka pitää työpajaansa Lontoossa. Vaateliaat asiakkaat haluavat erottua liikenteessä “ooppelkuskeista”, eikä heillä ole puutetta rahasta. Yiannin superautot seuraa pajan kiireistä toimintaa.

Löydät varmasti makuasi vastaavia sarjoja enemmänkin Areenassa.

Päivitetty 7.10.2018 klo 11.15: Muutettu otsikko ja aikamuotoja, kun Sorjosen uusi kausi oli julkaistu. Lisätty sarjan uuden kauden avausjakso. Lisätty loppuun linkki sarjaa esittelevään artikkeliin.

Päivitetty 31.10.2018 klo 18.45: Lisätty video Huuto syvyydestä -sarjan toisen kauden ensimmäiseen jaksoon sekä maininta siitä, että sarjan ensimmäinen kausi on yhä katsottavissa.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua