Hyppää pääsisältöön

Kissat katsomossa – menestyselokuva Istanbulin kissat saavuttaa uusia kohderyhmiä

Sohvi-kissa katsoo dokumenttielokuvaa Istanbulin kissat.
Sohvi-kissa katsoo Istanbulin kissoja. Sohvi-kissa katsoo dokumenttielokuvaa Istanbulin kissat. Kuva: Linda Ahoniemi kissat,Kedi,istanbulin kissat

"Kissavideoiden Citizen Kane" on hitti myös kissakatsomoissa.

Joko sinun kissasi on nähnyt Ceyda Torunin ohjaaman ihanan dokumenttielokuvan Kedi eli Istanbulin kissat?

Kalle, Ester, Duplo, Sulo Gunvald, Auri, Nelli, Nero, Rufus, Sohvi, Hertta, Tiku, Taku, Eeden, Martha, Isla ja Zetor katsoivat sen jo.

Kissojen ja dokumenttien ystävät maailmalla hurmannut, IndieWiren ”kissavideoiden Citizen Kaneksi” ylistämä elokuva Istanbulin kaduilla vapaana elävistä kissoista valloittaa nyt uusia kohderyhmiä.

Variety-lehti kirjoitti Istanbulin kissoista: "Täynnä hiljaista taikaa – syvästi vaikuttava, yhtä aikaa unenomainen ja tarkka pohdinta luonnonvoimien selviämisestä ja menestymisestä teollistuneessa maailmassa."

Jos kissasi katsoo Istanbulin kissoja, lähetä meille tilanteesta valokuva. Keräämme lisää kuvia kissakatsomoalbumiimme alla olevalla lomakkeella. Myös Teeman Facebook-sivun kautta voi osallistua ...ja myös koirat saavat osallistua.

Istanbulin kissojen tv-ensi-ilta oli kissoille ja koirille omistetussa Teemalauantaissa syksyllä 2018. Se on jälleen katsottavissa Areenassa Naisten maaliskuussa 2020.

Lähetä meille kuva kissakatsomostasi!

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa