Hyppää pääsisältöön

YleX keräsi palkintoja Musiikki & Media -tapahtumassa

YleX, Jenni Poikelus ja Ida Karima palkittiin Musiikki & Media -tapahtuman Industry Awards -gaalassa 5.10.2018
YleX, Jenni Poikelus ja Ida Karimaa palkittiin Musiikki & Media -tapahtuman Industry Awards -gaalassa 5.10.2018 YleX, Jenni Poikelus ja Ida Karima palkittiin Musiikki & Media -tapahtuman Industry Awards -gaalassa 5.10.2018 Kuva: Nelli Kenttä / Yle YleX

YleX pokkasi neljä palkintoa musiikki- ja media-alan tärkeimmässä Musiikki & Media -ammattilaistapahtumassa. Sen Industry Awards -gaalassa palkittiin menneen vuoden menestyksekkäimmät ammattilaiset 5.10.2018 Tampereella.

YleX sai vuoden radio -palkinnon ja kanava palkittiin myös vuoden musiikkimediana nyt jo toista kertaa peräkkäin.

Kanavan Jenni Poikelus on vuoden mediapersoona ja Ida Karimaa puolestaan vuoden toimittaja.

YleX:n ohjelmapäällikkö Hanne Kautto on hurmiossa neljästä pystistä.

“Olemme uudistaneet kanavaa ja lisänneet musiikkisisältöjä vuoden aikana. Olemme lanseeranneet uusia musiikkiohjelmia niin radioon kuin Areenaan ja musiikkiaiheisen sarjan Youtubeen, ja teemme paljon sisältöjä eri alustoille. Upeaa, että tämä työ on huomattu. Tuntuu kyllä nyt urani parhaalta illalta”, iloitsee Hanne Kautto.

“Vuoden musiikkimedia -palkinto tuli jo toista kertaa peräkkäin. Se on upea saavutus koko toimitukselle! Vuoden radio -palkinto puolestaan kunnianosoitus pitkäikäiselle brändille.”

Musiikki & Media järjestettiin nyt 29. kerran. Industry Awards -palkinnot jaettiin 23. kertaa.

Palkintoehdokkaita on voinut ehdottaa kuka tahansa, ja Musiikki & Median hallitus on valinnut lopulliset ehdokkaat yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Tapahtuman osallistujat valitsivat voittajat äänestyksellä.