Hyppää pääsisältöön

Uudistunut Doctor Who on täällä - kerro mielipiteesi ensimmäisestä jaksosta!

Doctor Who -universumissa tapahtuu suuria! Yhdennentoista kauden tuoreet jaksot nähdään Areenassa maanantaisin klo 6 ja Kakkosella torstaisin klo 19.

Kulttiklassikko Doctor Whon intohimoinen ja omistautunut faniyhteisö on odottanut sarjan uusia osia vielä tavanomaistakin kihisevämmällä jännityksellä, sillä luvassa ja luvattuna on isoja muutoksia.

Nyt odotus on kuitenkin ohi, ja spekulaatioiden sijaan voimme viimein ottaa kantaa siihen, miltä uuden showrunnerin eli Chris Chibnallin luotsaama Doctor Who vaikuttaa. Chibnallhan ehti linjata heti pestinsä varmistumisen jälkeen, että hänen visiossaan on niin yllätyksiä kuin kontroversiaalejakin ratkaisuja.

Kaikki tämä on uutta minulle. Uusia kasvoja. Uusia maailmoja. Uusia aikoja.― Tohtori (Jodie Whittaker)

Erityisen kiinnostava on toki myös kaikkien aikojen ensimmäisen naispuolinen Tohtori. Millä tavoin lahjakas Jodie Whittaker tulkitsee ikiaikaista avaruusolentoa?

Entä kuinka onnistuu uusi säveltäjä Segun Akinola? Ja miten kokonaisuuteen istuvat matkakumppanit, joita on nyt peräti kolme, Graham O'Brien (Bradley Walsh), Ryan Sinclair (Tosin Cole) ja Yasmin Khan (Mandip Gill)?

Kertokaa kommenteissa, arvon whovianit, millaisia ajatuksia avausjaksosta nousi!

Keskustele

Yle TV2