Hyppää pääsisältöön

Äänestä suosikkisi Areenan rikossarjoista!

Yle Areenan rikossarjoja syksyllä 2018: Alamaailma (Krista Kosonen, Antti Reini), Sorjonen (Ville Virtanen), Karppi (Pihla Viitala), Koukussa (Tommi Eronen, Matleena Kuusniemi)
Yle Areenan rikossarjoja syksyllä 2018: Alamaailma (Krista Kosonen, Antti Reini), Sorjonen (Ville Virtanen), Karppi (Pihla Viitala), Koukussa (Tommi Eronen, Matleena Kuusniemi) Kuva: Yle Yle Areena

Faktaa tai fiktiota, rikos kiinnostaa suomalaisia vuodesta toiseen. Areenan syystarjonta genressä on runsas ja tasokas, mutta mikä sarja nousee äänestyksemme ykköseksi? Sen päätät sinä!

Peräti viisi Kultaista Venlaa vuonna 2016 voittanut Koukussa saa odotettua jatkoa, kun rikosdraaman toinen kausi julkaistaan Areenassa 19. joulukuuta. Palkittu avauskausi on katsottavana jo nyt.

Kansainvälisestikin noteeratun Sorjosen uusien jaksojen yhteiskatselu lähestyy miljoonaa kertaa, vaikka niiden ilmestymisestä on vasta viikko aikaa. Maailmanlaajuisesti Netflixiin myyty Karppikin on bingetettävissä vielä pitkään.

Paljon toivottu dokumenttisarja Rikostarinoita Suomesta ilmestyy syksyn aikana kokonaisuudessaan Areenaan. Myös Vanki-, Kyttä- ja Lakimies-minisarjoista muodostuva Alamaailma-trilogia (2010) on Areenassa pysyvästi.

Ulkomaalaisvahvistuksina Areenan "Hyytäviä rikoksia"-paketissa ovat Kuolemaantuomitut-dokkarisarjan kolmas, ruotsalaisjännäri Nousuveden toinen ja Silta-formaattiin perustuvan The Tunnelin kolmas kausi.

Äänestämisen lisäksi voit myös perustella valintasi jutun alla olevaan kommenttikentään. Viisi parasta vastausta palkitaan tyylikkäillä Areena-kasseilla.

Mikä Areenan rikossarjoista on suosikkisi?

Sorjonen
42% (763 ääntä)
Nousuvesi
23% (411 ääntä)
Karppi
12% (221 ääntä)
Koukussa
11% (207 ääntä)
Rikostarinoita Suomesta
5% (87 ääntä)
The Tunnel
4% (67 ääntä)
Alamaailma
3% (50 ääntä)
Kuolemaantuomitut
1% (16 ääntä)
Ääniä yhteensä: 1822
Keskustele

Lue myös - yle.fi:stä poimittua