Hyppää pääsisältöön

Perjantai-dokkari: Maailman suurin pylly

Ruotsalainen Natasha Crown on päättänyt hankkia maailman suurimman takapuolen keinolla millä hyvänsä. Hänen lantionsa ympärysmitta on jo yli 200 senttiä.

Natashan pakaroita on suurennettu hänen omalla rasvallaan. Plastiikkakirurgit ovat siirtäneet rasvaa käsistä, selästä ja reisistä hänen takapuoleensa.

Natasha kerää parhaillaan painoa seuraavaa plastiikkakirurgista leikkausta varten, joka on tarkoitus tehdä viiden kuukauden sisällä.

– Ollessani 17-vuotias näin naisen, jolla oli suuri takapuoli. Siitä päivästä lähtien olen halunnut näyttää häneltä, Natasha kertoo.

Ensimmäisessä kauneusleikkauksessaan Natasha kävi ollessaan 20 -vuotias. Tällä hetkellä hänen lantionsa ympärysmitta on jo yli 200 senttiä, mutta sekään ei riitä: Natashan tavoitteena on yli 2,5 metrin takamus.

Leikkauksilla on ollut myös haitallisia vaikutuksia. Natasha ei pysty juoksemaan eikä nukkumaan selällään ja hän tarvitsee lentäessä kaksi lippua, jotta hän mahtuisi lentokoneen penkille.

– Kun teet yhden kauneusleikkauksen, jäät koukkuun. Se on kuin menettäisi neitsyytensä: haluat aina vain lisää, Natasha kertoo Yle Perjantaille.

Komplikaatiot voivat johtaa ennen aikaiseen kuolemaan, mutta sekään ei Natashaa pidättele.

– Pelaan venäläistä rulettia, tiedän sen, hän myöntää.

Perjantain juontaja Sean Ricks ja kuvaaja Juha Tuominen tapasivat 24-vuotiaan Natasha Crownin Göteborgissa syyskuun alussa.

– Tosi-tv-tähdet ovat valmiita menemään äärimmäisyyksiin tullaakseen kuuluisiksi. Siksi Natasha oli niin mielenkiintoinen tapaus: miksi ihminen haluaa kasvattaa henkensä uhalla maailman suurimman pyllyn? Ja vielä mielenkiintoisempaa: miksi hän ei ajattele voivansa tulla tähdeksi ilman tätä tempausta, pohtii dokkarin ohjaaja Sean Ricks.

Perjantai-dokkari Maailman suurin pylly julkaistaan Yle Areenassa maanantaina 15.10. ja esitetään Yle Perjantain suorassa lähetyksessä perjantaina 19.10. klo 21.05.

Uusimmat sisällöt - Perjantain artikkelit