Hyppää pääsisältöön

YleX:n Viki, Köpi, Poikelus ja Hätönen ottavat uudet alustat haltuun marraskuussa!

Ylen FOMO, eli Viki, Alma, Matti, Emma, Jenspa, Köpi ja Gogi.
Ylen FOMO, eli Viki, Alma, Matti, Emma, Jenspa, Köpi ja Gogi. Kuva: Juuli Aschan YleX,Yle Kioski

FOMO on YleX:n ja Yle Kioskin uusi monikanavainen show, jota tehdään joka päivä Helsingin keskustassa rautatieasemaa vastapäätä.

YleX:ltä ja Yle Kioskista tutut kasvot ovat yhdessä FOMO, joka tuottaa sisältöä viikon jokaisena päivänä YleX:lle, Yle TV2:lle ja Yle Areenaan. Monikanavaisen show’n tekijöinä nähdään YleX:n aamusta ja iltapäivästä tutut Jenni "Jenspa" Poikelus, Alma Hätönen, Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio sekä Kioskin Emma Karasjoki, Constantinos "Gogi" Mavromichalis ja Matti Riitakorpi.

Ajatus ohjelmaan lähti kyllästymisestä siihen tunteeseen, että vaikka kuinka tekee kaikkea, jostakin jää jatkuvasti paitsi. Ilmiö tunnetaan nimellä FOMO, Fear of Missing Out.

Siksi myös uusi ohjelma on nimeltään FOMO.

– Me lähdemme tutkimaan ja kokeilemaan, mitkä tämän maailman asiat ovat niin tärkeitä ja kiinnostavia, ettei niitä kerta kaikkiaan voi missata, fomolaiset kommentoivat.

FOMOssa artistit, asiantuntijat, tavalliset ihmiset ja mielipidevaikuttajat kutsutaan mukaan tekemään kiinnostavaa, viihdyttävää ja kantaaottavaa sisältöä.

Kahdeksan viikon ajan ohjelma kutsuu mukaansa tutkimaan ajankohtaisia ilmiöitä ja ihmisiä, osallistumaan kilpailuihin ja tekemään hyviä tekoja sekä viihtymään yllätyksellisten sisältöjen parissa.

FOMOa lähetetään joka päivä Helsingin keskustassa rautatieasemaa vastapäätä.

– Tuu käymään meidän toimituksessa ja kerro meille, mikä tai kuka saa sut nauramaan, itkemään, raivoamaan tai ihastumaan!

FOMO LIVE alkaa 6. marraskuuta TV2:lla, YleX:llä ja Yle Areenassa. Ohjelman taustoja avaava FOMO SHORT -sarja alkaa Yle Areenassa 30.10.