Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Siirin tikkari

Askarrellaan: Siirin tikkari
Askarrellaan: Siirin tikkari Kuva: Yle / Pikku Kakkonen askartelu,Pikku Kakkonen,kartonki,tikkukaramelli

Vilja askartelee Siirin suunnitteleman tikkarin.

Tarvikkeet:

 • pahvia
 • sakset
 • tusseja
 • jäätelötikku
 • liimaa
 • kimalletta

Leikkaa pahvista kaksi ympyrää. Koristele ympyrä piirtämällä spiraalikuvio pahviin. Liimaa pahvi kiinni jäätelötikkuun. Liimaa toinen pahvi toiselle puolelle tikkua. Piirrä tai tee liimalla toiseen pahviin spiraali ja ripottele kimalletta liiman päälle. Kopistele ylimääräinen kimalle pois.

 • Vahvuusvariksen tarinat

  Vahvuusvaris opettaa tunnistamaan luonteenvahvuuksia.

  Vahvuusvariksen tarinoissa Varis ystävineen harrastaa, hassuttelee, opettelee olemaan linnuiksi ja huomaamaan hyvää. Vahvuusvariksen tarinat pohjautuvat positiiviseen pedagogiikkaan ja luonteenvahvuuksien tietoiseen opetteluun.

 • Pyjamasirkuksessa riemuitaan musiikin, sirkuksen ja leikin voimalla

  Pikku Kakkosen lastenkonsertti pe 2.4. klo 9:15 Yle TV2:ssa.

  Pikku Kakkosen lastenkonsertissa ihmetellään tuttujen juontajien unia yhdessä Sorin Sirkuksen taitureiden ja monitaitoisen Pikku Papun orkesterin kanssa. Konsertti nähdään Yle TV2:ssa perjantaina 2.4. klo 9:15.

 • Urheat pupuset Pikku Kakkosessa

  Urheat pupuset urheasti matkaan!

  Urheat pupuset (Brave Bunnies) tutkivat suurta maailmaa yhdessä perheensä kanssa. Pupuset seikkailevat Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 7.3. alkaen.

 • Liiku leikiten! - välineet liikuntaleikkeihin kotoa!

  Pikku Kakkosessa kannustetaan liikkumaan.

  Mitä kaikkea voi toteuttaa sanomalehtikeppihevosella, taikamatolla sekä pyykkinarulla ja -pojilla lasten liikunnassa? Entä mikä kulkuväline sopii hyvin hierontaan? Liiku leikiten! Areenassa keskiviikkona 10.3.