Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Siirin tikkari

Askarrellaan: Siirin tikkari
Askarrellaan: Siirin tikkari Kuva: Yle / Pikku Kakkonen askartelu,Pikku Kakkonen,kartonki,tikkukaramelli

Vilja askartelee Siirin suunnitteleman tikkarin.

Tarvikkeet:

 • pahvia
 • sakset
 • tusseja
 • jäätelötikku
 • liimaa
 • kimalletta

Leikkaa pahvista kaksi ympyrää. Koristele ympyrä piirtämällä spiraalikuvio pahviin. Liimaa pahvi kiinni jäätelötikkuun. Liimaa toinen pahvi toiselle puolelle tikkua. Piirrä tai tee liimalla toiseen pahviin spiraali ja ripottele kimalletta liiman päälle. Kopistele ylimääräinen kimalle pois.

 • Ruskean pikkukarhun maailmassa pienet asiat tuovat suurta iloa

  Ruskea pikkukarhu seikkailee kodin lähipiirissä.

  Ruskea pikkukarhu seikkailee serkkunsa, punaisen karhun kanssa kodin lähipiirissä. Parhaiden kaverusten leikkejä ja kommelluksia ympäröivä maailma on värikäs ja naivistinen. Ruskea pikkukarhu nähdään Areenassa 20.12. alkaen ja Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuissa 20.1. alkaen.

 • Joulupukin Kuuma linja herättää jouluun

  Jouluaaton perinteinen ohjelma alkaa aina klo 8:00.

  Jos aattoaamuna jouluvalmistelut ovatkin kesken, Joulupukin Kuuma linja luo jouluisen tunnelman ja matkan joulun taikaan. Ohjelma on perinne, johon tehdään uudistuksia harkiten.

 • Pikku Kakkosen metsäneläinten jouluisat askartelut

  Pikku Kakkosen joulun riemukkaita askarteluideoita.

  Pikku Kakkosen askarteluideoihin on tänä vuonna haettu inspiraatiota Pikku Kakkosen sovelluksen eläinten leikkisästä maailmasta. Askarteluissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tai helposti hankittavia askartelutarvikkeita. Puuhakasta joulunodotusta Pikku Kakkosen parissa!