Hyppää pääsisältöön

Radio Suomi kunnioittaa Arto Paasilinnan uraa erikoislähetyksellä

Arto Paasilinna
Arto Paasilinna Kuva: Lehtikuva Arto Paasilinna

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin kirjailijoihin kuulunut Arto Paasilinna on kuollut. Radio Suomi kunnioittaa hänen uraansa erikoislähetyksellä kello 17.30 alkaen.

Arto Paasilinna menehtyi hoitokodissa Espoossa maanantaina. Hän oli kuollessaan 76-vuotias.

Tuottelias Paasilinna oli tunnettu veijarimaisena humoristina, jolla oli erityinen kyky tarkastella tavallisen kansan eriskummallisuuksia. Hän oli myös tunnettu maailmalla, sillä hänen teoksiaan on käännetty yli 40 kielelle. Yhteensä hänen kirjojaan on myyty yli kahdeksan miljoonaa kappaletta.

Radio Suomi kunnioittaa edesmenneen kirjailijaan uraa erikoislähetyksellä, joka käynnistyy kello 17.30. Lähetyksessä pohditaan muun muassa Arto Paasilinnan merkitystä suomalaiselle kirjallisuudelle nyt ja tulevaisuudessa. Lähetyksen toimittaa Maija Salminen.

Kuuntele muisto-ohjelma Areenassa.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi