Hyppää pääsisältöön

RSO Nenäpäiväkonsertti – kaikkien aikojen iskelmät

Nenäpäiväkonserttia telkkarissa juontavat Piia Pasanen ja Marco Marco Bjurström, Radio Suomessa Tarja Närhi.
Nenäpäiväkonserttia telkkarissa juontavat Piia Pasanen ja Marco Bjurström, radiossa Tarja Närhi. Nenäpäiväkonserttia telkkarissa juontavat Piia Pasanen ja Marco Marco Bjurström, Radio Suomessa Tarja Närhi. Kuva: Jussi Nahkuri Yle TV1,Marco Bjurström,Piia Pasanen,Tarja Närhi,RSO Nenäpäiväkonsertti

TV1 torstaina 18.10.2018 klo 19.00 - 20.30, uusinta sunnuntaina 21.10. klo 15.05
Areenassa 30 päivää

Suomalainen iskelmä ei ole varmasti koskaan kuulostanut yhtä hyvältä!

Radion Sinfoniaorkesteri RSO ja kapellimestari Jaakko Kuusisto heittäytyvät Nenäpäivän tunnelmaan soittamalla tunnettuja iskelmäkappaleita suorassa lähetyksessä Musiikkitalolta.

Luvassa on rakastetuimpia iskelmiä 50-luvulta aina tähän päivään asti.

Solisteina ovat muun muassa Markus Allan, Diandra, Pepe Willberg, Pave Maijanen, Aili Ikonen, Rajaton, Tuure Kilpeläinen ja Juha Hostikka.

Nenäpäiväkonsertin-juontavat telkkarissa TV1:llä Piia Pasanen ja Marco Bjurström. Radio Suomessa juontaa Tarja Närhi.

Perinteistä Nenäpäivää vietetään perjantaina 9. marraskuuta. Nenäsirkusta ja Nenäshowta voi seurata suorassa lähetyksessä Yle TV2:lla ja Yle Areenassa klo 19.00 alkaen. Radio Suomessa lähetykseen päästään mukaan kello 19.02.

Keskustele
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.