Hyppää pääsisältöön

Areenan ohjeet kertovat ongelmatilanteista

Kuvassa mummo makaa sohvalla ja katsoo ohjelmaa tabletilla
Kuvassa mummo makaa sohvalla ja katsoo ohjelmaa tabletilla Kuva: Ilmari Fabritius / Yle Nettiä ikä kaikki,vanhuus,iPad,Yle Areena,taulutietokoneet

Areenan ohjesivustolle on avattu uusi näkymä, joka kertoo Areenan vikatilanteista ja niiden korjauksista.

Areenan ohjeiden Tiedetyt ongelmat -listassa kerrotaan ongelmista, joita Areenan käytössä tällä hetkellä on.

Nostamme ongelman listalle, kun olemme siitä tietoisia ja olemme saaneet sen toistettua. Ongelmien toistaminen on ratkaisun edellytys; tämän vuoksi listaamme vain sellaiset ongelmat, jotka pystymme itse testaamalla todentamaan. Pyrimme kuvaamaan ongelman mahdollisimman tarkasti ja jos mahdollista, kerromme miten ongelman pystyy kiertämään tai ratkaisemaan itse.

Kun olemme korjanneet ongelman, kerromme ratkaisusta ja muutamme ongelman tilan ratkaistuksi. Joissakin tapauksissa ratkaisu saattaa edellyttää käyttäjältä esimerkiksi uuden sovellusversion asentamista tai asetusten muuttamista.

Ohjesivusto löytyy Areenan selainpalvelun ylävalikosta ja Areenan mobiilisovellusten valikosta. Voit kertoa kohtaamastasi ongelmasta Areenassa palautelomakkeella osoitteessa https://palaute.yle.fi/

  • Areenaa käyttää viikossa 2,7 miljoonaa eri laitetta

    Areenaa käyttävien laitteiden määrä jatkaa kasvuaan.

    Tammikuussa Areenaa käytettiin kaikkiaan noin 2 754 000 eri laitteella, jossa on kasvua 13% viime vuoden tammikuuhun verrattuna. Kovinta kasvu on muutaman viime vuoden tapaan äly-tv-laitteissa. Sekä Android TV -laitteiden että tv-valmistajien omien, merkkikohtaisten Areena-sovellusten määrä kasvoi viime vuoden tammikuuhun verrattuna noin 30%.

  • Areenan PlayStation 3 -sovelluksen toiminta loppuu tammikuun lopussa

    PlayStation 3:n Areena-tuki loppuu

    Areenan PlayStation 3 -sovellus lakkaa toimimasta ensi vuoden tammikuun lopussa. Sovelluksen lopettamispäätös johtuu siitä, että PlayStation 3 -laitteilla Areenan käyttö on ollut pysyvästi laskussa. Tällä hetkellä Areenaa käytetään viikossa noin neljällä tuhannella PS3-laitteella. PS3:n Areena-sovellus alkaa pian kertoa sovelluksen käynnistyksen yhteydessä sovelluksen tuen loppumisesta.