Hyppää pääsisältöön

Mull on tosi paha fiilis tästä - Köpin suksi irtosi kesken avantohiihdon ja hän oli upota jäihin

Köpi liukuu avannossa vesisukset jalassa kädet ylhäällä
Köpi liukuu avannossa vesisukset jalassa kädet ylhäällä tiede,vkh

Köpi oli ylittämässä avantoa laskettelusuksilla testatakseen veden kantavuutta.

Jännitys ja yli 40 km/h vauhti saivat Köpin nojaamaan liiaksi eteenpäin ja tästä johtuen Köpi menetti tasapainonsa avannon reunalla. Köpin toinen suksi kanttasi ja irtosi avannon reunaan. Hän jatkoi matkaansa näyttävällä voltilla.

Köpin onneksi jättimäisen avannon reuna oli jo niin lähellä, että voltti päätyi avannon sijan jäälle.

“I’m alive, I’m alive!”, huusi Köpi huomattavan helpottuneena tilanteen jälkeen.

Katso video:

  • Ihminen haluaa levittäytyä avaruuteen

    Menemmekö Marsiin vai asteroideille, kun Maassa ei voi elää?

    Astrobiologia on kiinnostunut meidän kaltaisen elämän löytämisestä avaruudesta. Mutta voisiko Maan elämä siirtyä avaruuteen ja pärjätä siellä? Tarjoavatko Mars ja asteroidit olosuhteet, joihin ihminen levittäytyy? Mitä elämä vaatii jatkuakseen avaruudessa? Tästä puhuvat dosentti Kirsi Lehto ja tutkimuspäällikkö Pekka Janhunen astrobiologiaa-sarjassa.

  • Älylaitteet tyhmentävät koko ihmiskunnan – Aivotutkijan 5 vinkkiä keskittymiskyvyn elvyttämiseen

    Aivotutkija Minna Huotilaisen blogi

    Onko niin, että vuorokauden ainut hetki, jolloin mikään PIIP ei keskeytä keskittymistäsi on se aika, jonka nukut? Ja nukutko edes? Mikä on unen laatu, jos aamun ensimmäinen ja illan viimeinen teko on työsähköpostien tarkistus? Älylaitteet tyhmentävät koko ihmiskunnan, jos käytämme niitä näin huonosti. Sinun pitäisi keskittyä, mutta PIIP. Otat puhelimen käteen.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Tiede