Hyppää pääsisältöön

Studio Julmahuvin moraalisesti arveluttava Hittikimara

Missä olit, kun kuulit ensi kertaa tämän klassikon? Entä minkä vuoden listaykkösenä killui tämä lyömätön superhitti? Tilaa heti ja kodissasi soi Hittikimara: ikimuistettavimmat kappaleesi vuosien takaa. Nyt vain 299,-

Hittikimara-mainoksen tiimoilta studiovieraaksi saapuu Jeesuksen Ryhti -liikkeen toiminnanjohtaja Rafael Toivonen, joka on kerännyt 20 000 nimen adressin estääkseen mainoksen esittämisen. Toivonen pitää sisältöä moraalisesti arveluttavana ja erityisen epäsoveliaana katsottavana lapsille.

Mutta muuttuuko Toivosen kanta, kun hän näkee mainoksen kokonaan?

Studio Julmahuvit Areenassa

Pieni ja kiireinen "umpilisäkestudio" lähettää kerran viikossa oman, lyhyiden ohjelmien pakettinsa. Kaikki kahdeksan jaksoa nyt katsottavissa Areenassa.

Keskustele