Hyppää pääsisältöön

Piikkejä paratiisissa – pikkuperhe kompastelee kolmannen kauden tunneviidakossa

Riemastuttava australialainen draamasarja jatkuu kolmannen kauden jaksoilla.
George Turner (Erik Thomson) ja tyttärensä Shay Turner (Melina Vidler). Riemastuttava australialainen draamasarja jatkuu kolmannen kauden jaksoilla. Yle TV1,piikkejä paratiisissa

TV1 maanantaista perjantaihin 26.10. - 16.11.2018 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 10.00
Areenassa 30 päivää

Riemastuttava australialainen draamasarja Piikkejä paratiisissa (7) palaa Uuden-Seelannin komeisiin maisemiin. Vuorossa on uusi, kolmas ja samalla viimeinen tuotantokausi, yhteensä 16 jaksoa.

Sarjassa seurataan kolumnisti George Turnerin (Erik Thomson) ja hänen lapsiensa Shayn (Melina Vidler) ja Arlon (Benson Jack Anthony) elämää Weldin merenrantakaupungissa.

Yhtä suurta perhettä

Pienessä kaupungissa kaikki tuntevat toisensa ja ovat kuin yhtä suurta perhettä – kunhan tulokkaat ovat ensin lunastaneet paikkansa.

Traaginen veneonnettomuus käynnistää ison pelastusoperaation, ja jokainen kantaa kortensa kekoon. Kaikki ovat sankareita – kukin omalla tavallaan. Päättyykö kadonneiden etsintä onnellisesti vai syvään suruun?

Samaan aikaan syntyy sairaalassa uutta elämää. Georgen entisen pomon Janin (Bridie Carter) kaksosilla on isäkandidaatteja enemmän kuin laki sallii, mutta vain osa heistä pääsee itse paikalle.

Kipeitä muistoja

Leskeksi jäänyt George tuntee alun hankaluuksien jälkeen kotiutuneensa Weldiin ja toivoo voivansa jäädä seudulle vaikka loppuelämäksi. Australia ja elämä Sydneyn suurkaupungissa ovat nyt menneisyyttä.

Shayn ja Arlon on löydettävä itse oma tiensä. Kasvukipujen lisäksi Laura-äidin kuolema häilyy vielä kipeänä kaikkien muistoissa.

Tutuista hahmoista kolmannella kaudella tavataan rento rakennusmies Woody (Rick Donald), opettaja Tracey (Emma Leonard), venekerhon omistaja Fiona (Michelle Langstone) ja taiteilija Katie (Anna Jullienne).

800 Words. Alkuperäisidea: James Griffin ja Maxine Fleming. Tuotanto: South Pacific Pictures, Australia, 2017 - 18.

Riemastuttava australialainen draamasarja jatkuu kolmannen kauden jaksoilla.
Woody (Rick Donald), George (Erik Thomson) ja Tracey (Emma Leonard) viihtyvät Weldin aalloilla. Riemastuttava australialainen draamasarja jatkuu kolmannen kauden jaksoilla. Yle TV1,piikkejä paratiisissa
Keskustele