Hyppää pääsisältöön

Ulkolinja: Taistelu Valkoisessa talossa

Donald Trump ja Vladimir Putin
Donald Trump tapasi kesällä Helsingin huippukokouksessa Vladimir Putinin. Samaan aikaan USA:ssa Trumpia syytettiin presidentinvaalien aikaisista Venäjä-kytkennöistä. Donald Trump ja Vladimir Putin Kuva: Valery Sharifulin / AOP Yle TV1

TV1 torstaina 1.11.2018 klo 22.00 - 23.55, uusinta sunnuntaina 4.11. klo 22.50
Katsottavissa Areenassa

Erikoissyyttäjä Robert Muellerin tutkimukset presidentti Donald Trumpin ja hänen lähipiirinsä Venäjä-kytköksistä ovat saaneet presidentin raivoihinsa. Tutkimukset uhkaavat jo Trumpin ja hänen vaikutusvaltaisen sisäpiirinsä asemaa.

Mueller tutkii Venäjän vaikuttamista vuoden 2016 presidentinvaaleissa, Donald Trumpin kampanjan Venäjä-yhteyksiä sekä sitä, sekaantuiko Trumpin hallinto tutkinnan kulkuun.

Uunituore kaksituntinen amerikkalaisdokumentti taustoittaa ja käy lävitse tapahtumia, jotka voivat ajaa Valkoisen talon ja Yhdysvallat perustuslailliseen kriisiin.

Dokumentin ovat tehneet palkittu tuottaja Michael Kirk ja tutkivien toimittajien tiimi. Samat tekijät ovat toimittaneet Ykkösellä esitetyt Ulkolinja-dokumentit Taistelu Trumpin esikunnassa (Bannon’s War) ja Putinin kosto (Putin’s’ Revenge).

Frontline: Trump´s Showdown. Tuotanto: PBS, Yhdysvallat, 2018.

Keskustele