Hyppää pääsisältöön

Buranat darraan ja Subutexmexiä naamariin? Noin viikon studio tulee ulos lääkekaapista

Maissittomat lapset lakon pelinappuloina, ulkoministeri Soinin sooloilu ja prinssi Harryn suomalainen älysormys. Laastaria väkevämpää satiiria tarjoaa tälläkin viikolla Noin viikon studio.

Päiväkotien ja koulujen ruokahuoltoon iskenyt lakko ei saanut liikekannalle ainoastaan yrittäjiä, vaan myös NVS-tiimin, joka jätti hysteeriset höpinät väliin ja sukelsi suoraan lakkoinfernon sydämeen. Oletko jo käynyt Haustolan vanerin kotisivuilla? Entä mihin aiheeseen liittyy forssalainen häämenu?

Kaupoista löytyy jo ne tärkeimmät itsehoitolääkkeet eli Koffin nelonen, Marlboron punainen ja HK:n sininen.― Yasir Gaily

Sariitihoidon "fixi-Pirkkaan" kuuluu myös poliittista ahdistusta helpottava korvamato Timo Soinille. Voimakkaasti todellisuutta torjuvaa lähihistoriaa purkamassa myös tutkija Johanna Vuorelma Suoraan tv-apteekin hyllyltä: Noin viikon studio!

Yle TV2