Hyppää pääsisältöön

Naurumaraton tulee taas! YleX Aamun Viki ja Köpi tekevät 40 tuntia suoraa radiolähetystä Nenäpäivän hyväksi

YleX:n Viki ja Köpi urheiluvaatteissa Nenäpäivä-promokuvassa.
YleX:n Viki ja Köpi urheiluvaatteissa Nenäpäivä-promokuvassa. Kuva: Juuli Aschan Nenäpäivä,YleX

YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio yrittävät ylittää viimevuotisen ennätyksensä, kun Naurumaraton venyy tänä vuonna 40-tuntiseksi. Samalla kerätään varoja maailman lapsille pitkäkestoiseen kehitysyhteistyöhön.

Osallistu YleX:n Nenäpäivä-keräykseen viidellä eurolla lähettämällä viesti YLEX numeroon 16499. Voit myös lahjoittaa osoitteessa nenapaiva.fi/ylex.

Mitä, missä, milloin?

Naurumaraton tuo Vikin ja Köpin Helsingin keskustan Nenäkulmaan torstaiaamuna 8. marraskuuta kello 7, ja lähetys päättyy samassa osoitteessa perjantai-iltana 9. marraskuuta kello 23.

Seuraa Naurumaratonia suorana Yle Areenassa, missä pääset todistamaan Vikin ja Köpin maratonlähetyksen myös videomuodossa. Lisäksi voit kuunnella lähetystä YleX:n taajuuksilla tai saapua paikan päälle Nenäkulmaan, joka sijaitsee Aleksanterinkadun ja Keskuskadun risteyksessä.

Neljänkymmenen tunnin erikoislähetyksessä luvassa muun muassa yllätysvieraita, toinen toistaan villimpiä haasteita sisältäviä mysteerilaatikoita ja YleX Aamusta tuttu Kyrväskankaan kiertoilmaisujen huutokauppa.

Ja tietysti loputtomasti Sambaa.

Naurumaraton suorana lähetyksenä 8.–9. marraskuuta 2018.

Kuuntele alta vuoden 2017 36-tuntisen Naurumaratonin parhaat palat!