Hyppää pääsisältöön

Away-Kati luki järkyttävän uutisen Facebookista: "Tuli ihan hirveä olo"

Balilla asuvan Katin surffipäivä muuttuu täysin yllättäen, kun hän lukee suru-uutisen Facebookista. Entinen kaveri on joutunut mopo-onnettomuuteen.

Kello lyö 5.55. Energinen aamuvirkku Kati on lähdössä surffaamaan ystävänsä kanssa. Turkoosit aallot pauhaavat merellä, aurinko paistaa ja lauta kulkee. Päivä vaikuttaa onnistuneelta, mutta illalla surullinen Facebook-uutinen kääntää kelkan täysin.

– Näin Facebookissa postauksen, että joku on ajanut mopo-onnettomuuden ja kuollut, Kati avautuu kameralle Away - Bali -realitysarjassa.

Aluksi hänellä ei ole aavistustakaan, kenestä on kyse. Hetken kuluttua Katin tuttavan Facebook-seinälle ilmestyy rest in peace –julkaisuja.

Kati tunnistaa kuvasta, kenestä kolarissa on kyse. Menehtynyt henkilö on hänen tuttunsa.

– Tuli kyllä ihan hirveä olo, Kati jatkaa.

Henkilön tunnistaminen järkyttää Katia. Hän kertoo olevansa ahdistunut, eikä osaa pukea tunteitaan sanoiksi juuri nyt.

– Oon vaan ollut todella järkyttynyt ja miettinyt kaikkea. Tosi ahdistunut olo, Kati kertoo.

Koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu

Kati purkaa ajatuksiaan ystävilleen Balilla. Surullinen uutinen pisti ajattelemaan elämän merkitystä. Hän korostaa, että jokainen hetki on arvokas.

– Voin sanoa ihan suoraan, etten kadu yhtäkään vuotta elämässäni.

Miten Katin arki Balilla järkyttävän uutisen jälkeen jatkuu? Katso uusin Away – Bali –jakso Areenasta Areenasta. Away seuraa Ayun, Tiiun, Katin ja Jepen Bali-elämää seitsemän viikon ajan. Kyseessä on ainutlaatuinen realityuutuus, jonka jaksot päätyvät Balilta Areenaan vain muutaman päivän viiveellä.

Ayun lapsenhankintaprojektia ja muiden Away-tyyppien seikkailuja pääset seuraamaan Areenasta 29.10. alkaen.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua