Hyppää pääsisältöön

Kirkkomusiikin ja hengellisen musiikin Sävel on vapaa - toivoa voi jo nyt

Syksyinen hautausmaa
Syksyinen hautausmaa Kuva: Pixabay syksy,hautausmaat

Vuoden pimein aika on käsillä, puut ovat pudottaneet värikkäät lehtensä ja ensilumikin satanut monessa osassa maata. Lauantaina 3.11. sytytämme kynttilät, muistelemme vainajia ja hiljennymme vastaanottamaan tulevaa talvea.

Kirkkomusiikin ja hengellisen musiikin Sävel on vapaassa kuullaan kuuntelijoiden toiveita Pyhäinpäivän iltana, valon ja pimeän risteyksessä. Toivoa voi jo nyt, joko sähköpostitse savel.vapaa@yle.fi tai allaolevalla lomakkeella lähetyspäivän iltaan klo 17 asti.

Suoran lähetyksen juontajina ovat kanttori ja kouluttaja Mari Torri-Tuominen ja musiikkitoimittaja Ainomaija Pennanen. Illan suunnittelusta vastaa Anu Jaantila. Toivepuheluita otetaan vastaan lähetysiltana klo 18 eteenpäin, puh. 09 - 144 800.

Kirkkomusiikin ja hengellisen musiikin sävel on vapaa Yle Radio 1:ssä lauantaina 3.11.2018 klo 19.02 - 22.00.

Täytä lomake.
 • "Todella moni haluaa töihin, mutta esimerkiksi fysiikka ei kestä tai taidot eivät riitä"

  Meillä on olemassa myytti työhaluttomuudesta.

  Nimimerkki Helenalla on kuuden vuoden kokemus omasta ja muiden työttömyydestä. Hän on toiminut työttömien ohjaaja-valmentajana yli kaksi vuotta ja auttanut muita hakemaan työtä ja uskomaan tulevaisuuteen. Helena vastasi Havaintoja ihmisestä -ohjelman kyselyyn työttömyydestä. "Todella moni haluaa töihin, mutta esimerkiksi fysiikka ei kestä tai taidot eivät riitä.

 • Hartauspuhujat huhtikuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat huhtikuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Norman Granz – Kaikkien aikojen jazz-impressaari

  Tuhansien jazzkonserttien ja viiden jazzlevymerkin isä

  Jazzlegendat Suomessa – arkistot aukeavat -sarja tarjoaa huikean kattauksen Suomessa 60-luvulla esiintyneiden amerikkalaisten jazztähtien konsertteja. Täällä promoottorina toimi Paavo Einiö, suomalaisen kevyen musiikin moniottelija, mutta kuka oli amerikkalaiset jazzlegendat Eurooppaan tuonut Norman Granz?

 • Jumalanpalvelukset huhtikuussa

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset huhtikuussa 2019

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset maaliskuussa 2019. Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 vuorottelevat ortodoksisen liturgian kanssa vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset. Kuuntele jumalanpalveluksia Areenassa.