Hyppää pääsisältöön

Kirkkomusiikin ja hengellisen musiikin Sävel on vapaa - toivoa voi jo nyt

Syksyinen hautausmaa
Syksyinen hautausmaa Kuva: Pixabay syksy,hautausmaat

Vuoden pimein aika on käsillä, puut ovat pudottaneet värikkäät lehtensä ja ensilumikin satanut monessa osassa maata. Lauantaina 3.11. sytytämme kynttilät, muistelemme vainajia ja hiljennymme vastaanottamaan tulevaa talvea.

Kirkkomusiikin ja hengellisen musiikin Sävel on vapaassa kuullaan kuuntelijoiden toiveita Pyhäinpäivän iltana, valon ja pimeän risteyksessä. Toivoa voi jo nyt, joko sähköpostitse savel.vapaa@yle.fi tai allaolevalla lomakkeella lähetyspäivän iltaan klo 17 asti.

Suoran lähetyksen juontajina ovat kanttori ja kouluttaja Mari Torri-Tuominen ja musiikkitoimittaja Ainomaija Pennanen. Illan suunnittelusta vastaa Anu Jaantila. Toivepuheluita otetaan vastaan lähetysiltana klo 18 eteenpäin, puh. 09 - 144 800.

Kirkkomusiikin ja hengellisen musiikin sävel on vapaa Yle Radio 1:ssä lauantaina 3.11.2018 klo 19.02 - 22.00.

Täytä lomake.
 • Onko sinulla kokemuksia henkisestä hyväksikäytöstä työpaikalla? Kerro meille

  Kiusaaminen ei kuvaa ilmiötä sen laajuudessa

  Onko sinulla kokemuksia henkisestä hyväksikäytöstä työpaikalla? Millä tavalla se ilmeni tai ilmenee? Millaisia vaikutuksia sillä on tai oli sinuun ja elämääsi? Oletko hakenut apua tilanteeseen? Saitko apua? Millä tavalla työkaverit tai esimies suhtautuvat ilmiöön? Oletko kenties itse nähnyt vierestä työpaikalla henkistä hyväksikäyttöä, mutta et ole itse ollut kohteena?

 • Syksyn ensimmäiset säveltoiveet - Sävel on vapaa la 21.9., toivoa voi jo nyt

  Konserttimusiikin sävel on vapaa

  Sävel on vapaa starttaa jälleen kesätauon jälkeen. Mitä musiikkia haluaisit kuulla hämärtyvässä syysillassa? Toivoa voi konserttimusiikkia laidasta laitaan. Voit lähettää toiveesi jo etukäteen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen savel.vapaa@yle.fi. Kirjoita viestiin puhelinnumerosi sekä mahdollisimman tarkat tiedot toiveestasi.

 • Millaiset TE-palvelut auttaisivat sinua saamaan työpaikan? Kerro meille

  Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi?

  Millaisia kokemuksia sinulla on TE-toimiston palveluista? Millainen palvelu tai koulutus edistäisi tai on edistänyt sinun työllistymistäsi? Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi? Oletko saanut palautetta työnantajalta työnhausta? Jos olet itse työnantaja, mitä kautta haet uusia työntekijöitä? Kotkassa tehtiin toimintatutkimus työttömien työnhakijoiden kanssa.

 • Hartauspuhujat joulukuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat joulukuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.