Hyppää pääsisältöön

Away-Ayulle surullinen viesti Indonesian lento-onnettomuudesta – koneessa oli hänen tuttujaan

Balilla pysyvästi asuva Ayu kuulee ikäviä uutisia. Hänen tuttavansa olivat lentokoneessa, joka syöksyi maahan Indonesiassa muutama päivä sitten 29. lokakuuta.

Suomalais-balilainen Ayu istuu aamukahvipöydässä älypuhelin hyppysissään. Hän sai hetki sitten järkyttävän viestin Indonesiassa sattuneesta lento-onnettomuudesta. Ayun indonesialaisen kaverin sukulaiset olivat maahan syöksyneessä koneessa.

On kyllä todella järkyttävä uutinen.

Vaikka uutinen järkyttää, Ayu suhtautuu asiaan rauhallisesti. Hän tiedostaa, että onnettomuuksia sattuu koko ajan kaikkialla.

– En halua tai voi elää sellaisessa paniikissa tai pelossa, että en voisi lentää tai tehdä jotain sen takia, että näin on käynyt, Ayu sanoo.

Viestin jälkeen Ayu ei jää kotiin vaan hyppää skootterinsa selkään ja ajaa töihin. Työnteko on hänelle äärimmäisen tärkeää ja olennainen syy nousta aamuisin ylös sängystä. Hän ei tullut Balille pitämään vain hauskaa, vaan menestymään urallaan.

Ayu tuntee ihmisiä, jotka elävät toisella periaatteella. He pitävät Balilla vain hauskaa, jopa vuosien ajan. Ayun mielestä siinä ei pidemmän päälle ole mitään järkeä.

Ayu vinkkaa, että hänen työpäiviinsä kuuluu muun muassa yritysten juhlissa käyminen. Mitä kaikkea muuta elämään Balilla mahtuu? Katso Ayun jakso Areenasta.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua