Hyppää pääsisältöön

Sting! Pitkä ilta Gordon Sumnerin seurassa

Sting lavalla basson kanssa. Kuva Pariisin-konsertista 2017.
Sting ja basso lavalla Pariisin Olympia-teatterissa keväällä 2017. Sting lavalla basson kanssa. Kuva Pariisin-konsertista 2017. Kuva: FABRICE DEMESSENCE Sting,Teemalauantai,konsertit,muusikot,basistit,Sting Pariisissa

Every step you take we'll be watching you...

Pyhäinpäivän ilta vietetään Teemalla Stingin eli Gordon Sumnerin, 67, seurassa.

Stingillä on takana jo yli 40 vuotta genrerajoja rikkovaa musiikillista uraa. Se alkoi vuonna 1977 The Police -yhtyeen basisti-laulusolistina ja vaihtui 1980-luvun puolivälissä menestykselliseen ja moninaiseen soolouraan. Takana on renessanssi- ja maailmanmusiikkihankkeita, The Last Ship -projekti sekä viimeksi 57th & 9th -albumi ja maailmankiertue. Siihen päälle vielä näytteleminen sekä lukuisat ihmisoikeus- ja ympäristönsuojelukampanjat, joihin Sting aktiivisesti osallistuu.

Stingin tähänastisten saavutusten luettelo on pitkä, ja pitkä on hänelle omistettu Teemalauantaikin. Teemaillassa nähdään uusi henkilökuva, viimeisimmältä kiertueelta taltioitu Pariisin-konsertti sekä David Lynchin hämmentävä scifi-spektaakkeli Dyyni, jossa nuori Sting näyttelee julmuria nimeltä Feyd-Rautha Harkonnen.


Teemalauantai 3.11.2018


Klo 20.00 Sting, vapaa mies (Areenassa 3 kk)
(Sting: A Free Man, Ranska 2017) Lähikuva laulaja-lauluntekijä Stingistä – aktivistista, taiteilijasta ja vapaasta miehestä, joka on saavuttanut lähes kaiken mutta jolla on yhä levoton sydän. Uudessa dokumentissa Stingiä käyvät ylistämässä muun muassa Bob Geldof, will.i.am ja Zucchero. Voiko kukaan olla näin täydellinen? Ohjaus Julie Veille. Ensiesitys.

Klo 20.55 Sting Pariisissa (Areenassa 2 kk)
(Sting: Live At The Olympia Paris, Ranska 2017) Taltiointi Suomeenkin ulottuneelta Stingin maailmankiertueelta 57th & 9th. Pariisin-konsertissa Sting esittää uusia lauluja kuten I Can't Stop Thinking About You ja viime vuosina menehtyneiden artistien muistoksi tehdyn 50.000. Mukana on myös The Police -klassikkoja Message In A Bottlesta alkaen. Ensiesitys.

Klo 22.35 Dyyni (16) (Areenassa 7 vrk)
(Dune, USA 1984) Quisatz Haderach! David Lynchin kiistelty tulkinta Frank Herbertin klassisesta scifi-romaanista. Avaruusmatkailulle välttämätöntä rohtoa löytyy vain yhdeltä aavikkoplaneetalta, niinpä sen hallinnasta syntyy valtataistelu paikallisen hallitsijasuvun ja galaktisen imperiumin välille. Pääosissa Kyle MacLachlan, Francesca Annis, Richard Jordan, Brad Dourif, Jack Nance, Sean Young ja Sting. Uinuvan on herättävä! Uusinta Teeman elokuvafestivaalilta maaliskuulta 2018.

Musiikki on minun terapiaani. Se tuntuu toimivan: olen melkolailla järjissäni."― Sting
Sting-teemaillan mainos. Kuvakaappaus.
Sting-teemaillan mainos. Kuvakaappaus. Sting,Teemalauantai

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa