Hyppää pääsisältöön

Suomen Jazzliiton tuottaja-tiedottaja Raisa Siivola sai Ylen Jazzradion Varjo-Yrjö 2018 -tunnustuksen

Kuvassa Suomen Jazzliiton tuottaja-tiedottaja Raisa Siivola, joka sai Yleisradion Jazzradion myöntämän Varjo-Yrjö 2018 -tunnustuksen.
Suomen Jazzliiton tuottaja-tiedottaja Raisa Siivola Kuvassa Suomen Jazzliiton tuottaja-tiedottaja Raisa Siivola, joka sai Yleisradion Jazzradion myöntämän Varjo-Yrjö 2018 -tunnustuksen. Kuva: Sara Gilbert Jazzklubi,Varjo-Yrjö,Jazzradio

Suomen Jazzliiton tuottaja-tiedottaja Raisa Siivola on saanut Ylen Jazzradion myöntämän Varjo-Yrjö 2018 -tunnustuksen. Kunniakirja luovutettiin Tampere Jazz Happeningissä perjantaina 2.11.2018.

Raisa Siivola on työskennellyt Suomen Jazzliitossa vuodesta 2011. Jazzliiton kotimaan perustoimintojen, mm. valtakunnallisten kiertueiden tuottamisen lisäksi hän on ansiokkaasti kehittänyt liiton kansainvälisiä yhteyksiä ja toimintamuotoja, kuten nuorten muusikoiden Nordic Jazz Comets -kansainvälisyyshanketta. Ennen Jazzliittoa Siivola työskenteli vuosina 2005 - 2008 tuottajana ja tiedottajana UMO Jazz House -klubilla, UMO Jazz Orchestran organisaatiossa ja tiedottajana Tampere Jazz Happeningissä.

Varjo-Yrjö on Ylen Jazzradion antama tunnustus sellaiselle suomalaisen jazzkentän henkilölle tai organisaatiolle, joka on toiminnallaan edesauttanut kotimaisen jazzkulttuurin olemassaoloa, esimerkiksi parantanut suomalaisten jazzmuusikoiden edellytyksiä luoda ja tehdä taidettaan.

Varjo-Yrjö -tunnustus on jaettu vuodesta 2003 alkaen. Aiemmin tunnustuksen ovat saaneet mm. Annamaija Saarela, Koko Jazz Club, Digelius Music, Flame Jazz ry ja Maarit Kytöharju.

Yle Radio 1:n Jazzklubin kuvituskuva, mies soittaa saksofonia klubiravintolassa
Yle Radio 1:n Jazzklubin kuvituskuva, mies soittaa saksofonia klubiravintolassa Jazzklubi,Yle Radio 1

Ylen radion jazzohjelmien kotikanava on Yle Radio 1. Sunnuntai-illan Jazzklubissa seurataan kotimaista ja kansainvälistä jazztarjontaa sekä esitellään jazzin parissa työskenteleviä artisteja. Kello 19.02 alkavassa Jazzklubissa kuullaan mm. Yleisradion omaa jazztuotantoa, konserttinauhoituksia koti- ja ulkomailta, jazzmuusikoiden henkilökuvia sekä uusia ja vanhoja jazzlevyjä kolmeen eri settiin jaettuna pakettina. Eri setit ovat kuunneltavissa Yle Areenassa jälkikäteen 30 vuorokauden ajan.

Sunnuntaina 4.11.2018 Jazzklubi välittää klo 19 - 21 valikoituja makupaloja Tampere Jazz Happeningistä, ja klo 21 alkaen Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet suorana festivaalin päätöskonsertista ravintola Telakalta. Toimittajina Juhani Kansi ja Markus Partanen.
Kuuntele Areenasta

 • Toivo jazzia! Jättiläisaskeleet - 1950-luvun jazzin toiveilta la 31.8. Yle Radio 1:ssä

  Jazzin sävel on vapaan teemana on vuosi 1959.

  Jazzin sävel on vapaa -ohjelman teemana on vuosi 1959 ja sen poikkeuksellisen monet klassikkolevyt. Toivoa saa vuoden 1959 jazzklassikoiden lisäksi muita 1950-luvun lopun mullistavia ja mieleenpainuneita levytyksiä niin ulkomailta kuin kotimaastakin, niin instrumentaaleja kuin laulettuakin. Illan toimittavat kesän 2019 "Jättiläisaskeleet – jazzin ihmevuosi 1959" -sarjan teki

 • Millaisia kokemuksia sinulla on meditoinnista työpaikoilla? Kerro meille

  Onko mindfulnesia käytetty ongelmien ratkaisemiseksi?

  Millaisia kokemuksia sinulla on mindfulnessista työpaikoilla? Miten suhtaudut mindfulnessiin? Millaista hyötyä tai haittaa meditoinnista on ollut sinulle? Onko mindfulnesia käytetty työpaikallasi laastarina ongelmien ratkaisemiseksi? Millaisia ajatuksia henkinen kasvu työpaikalla herättää sinussa?

 • Jumalanpalvelukset syyskuussa

  Jumalanpalvelukset syyskuussa 2019

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset syyskuussa 2019. Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 vuorottelevat ortodoksisen liturgian kanssa vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset. Kuuntele jumalanpalveluksia Areenassa.

 • Oletko erityisherkkä tai herkän kumppani, ystävä tai vanhempi? Miten sen koet?

  Oletko erityisherkkä? Kerro kokemuksistasi.

  Milloin huomasit herkkyytesi ja miten se on vaikuttanut elämääsi? Miten suhtaudut herkkyyteesi? Oletko kertonut piirteestäsi muille vai oletko pitänyt sen omana tietonasi? Miksi? Oletko kenties erityisherkän kumppani, ystävä tai vanhempi? Kerro kokemuksistasi. Erityisherkkyys on synnynnäinen kokonaisvaltainen ominaisuus, joka on ihmisellä koko elämän ajan.