Hyppää pääsisältöön

Suomen Jazzliiton tuottaja-tiedottaja Raisa Siivola sai Ylen Jazzradion Varjo-Yrjö 2018 -tunnustuksen

Kuvassa Suomen Jazzliiton tuottaja-tiedottaja Raisa Siivola, joka sai Yleisradion Jazzradion myöntämän Varjo-Yrjö 2018 -tunnustuksen.
Suomen Jazzliiton tuottaja-tiedottaja Raisa Siivola Kuvassa Suomen Jazzliiton tuottaja-tiedottaja Raisa Siivola, joka sai Yleisradion Jazzradion myöntämän Varjo-Yrjö 2018 -tunnustuksen. Kuva: Sara Gilbert Jazzklubi,Varjo-Yrjö,Jazzradio

Suomen Jazzliiton tuottaja-tiedottaja Raisa Siivola on saanut Ylen Jazzradion myöntämän Varjo-Yrjö 2018 -tunnustuksen. Kunniakirja luovutettiin Tampere Jazz Happeningissä perjantaina 2.11.2018.

Raisa Siivola on työskennellyt Suomen Jazzliitossa vuodesta 2011. Jazzliiton kotimaan perustoimintojen, mm. valtakunnallisten kiertueiden tuottamisen lisäksi hän on ansiokkaasti kehittänyt liiton kansainvälisiä yhteyksiä ja toimintamuotoja, kuten nuorten muusikoiden Nordic Jazz Comets -kansainvälisyyshanketta. Ennen Jazzliittoa Siivola työskenteli vuosina 2005 - 2008 tuottajana ja tiedottajana UMO Jazz House -klubilla, UMO Jazz Orchestran organisaatiossa ja tiedottajana Tampere Jazz Happeningissä.

Varjo-Yrjö on Ylen Jazzradion antama tunnustus sellaiselle suomalaisen jazzkentän henkilölle tai organisaatiolle, joka on toiminnallaan edesauttanut kotimaisen jazzkulttuurin olemassaoloa, esimerkiksi parantanut suomalaisten jazzmuusikoiden edellytyksiä luoda ja tehdä taidettaan.

Varjo-Yrjö -tunnustus on jaettu vuodesta 2003 alkaen. Aiemmin tunnustuksen ovat saaneet mm. Annamaija Saarela, Koko Jazz Club, Digelius Music, Flame Jazz ry ja Maarit Kytöharju.

Yle Radio 1:n Jazzklubin kuvituskuva, mies soittaa saksofonia klubiravintolassa
Yle Radio 1:n Jazzklubin kuvituskuva, mies soittaa saksofonia klubiravintolassa Jazzklubi,Yle Radio 1

Ylen radion jazzohjelmien kotikanava on Yle Radio 1. Sunnuntai-illan Jazzklubissa seurataan kotimaista ja kansainvälistä jazztarjontaa sekä esitellään jazzin parissa työskenteleviä artisteja. Kello 19.02 alkavassa Jazzklubissa kuullaan mm. Yleisradion omaa jazztuotantoa, konserttinauhoituksia koti- ja ulkomailta, jazzmuusikoiden henkilökuvia sekä uusia ja vanhoja jazzlevyjä kolmeen eri settiin jaettuna pakettina. Eri setit ovat kuunneltavissa Yle Areenassa jälkikäteen 30 vuorokauden ajan.

Sunnuntaina 4.11.2018 Jazzklubi välittää klo 19 - 21 valikoituja makupaloja Tampere Jazz Happeningistä, ja klo 21 alkaen Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet suorana festivaalin päätöskonsertista ravintola Telakalta. Toimittajina Juhani Kansi ja Markus Partanen.
Kuuntele Areenasta

 • Syksyn ensimmäiset säveltoiveet

  Konserttimusiikin sävel on vapaa

  Sävel on vapaa starttaa jälleen kesätauon jälkeen. Mitä musiikkia haluaisit kuulla hämärtyvässä syysillassa? Toivoa voi konserttimusiikkia laidasta laitaan. Voit lähettää toiveesi jo etukäteen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen savel.vapaa@yle.fi. Kirjoita viestiin puhelinnumerosi sekä mahdollisimman tarkat tiedot toiveestasi.

 • Millaiset TE-palvelut auttaisivat sinua saamaan työpaikan? Kerro meille

  Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi?

  Millaisia kokemuksia sinulla on TE-toimiston palveluista? Millainen palvelu tai koulutus edistäisi tai on edistänyt sinun työllistymistäsi? Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi? Oletko saanut palautetta työnantajalta työnhausta? Jos olet itse työnantaja, mitä kautta haet uusia työntekijöitä? Kotkassa tehtiin toimintatutkimus työttömien työnhakijoiden kanssa.

 • Hartauspuhujat joulukuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat joulukuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Hartauspuhujat marraskuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat marraskuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.