Hyppää pääsisältöön

Dokumenttiprojekti: Kuutyttö – tarina äidinrakkaudesta, luopumisesta ja lapsesta kansainvälisessä adoptiossa

Ohjaaja Anna Korhonen haluaa selvittää millaisista oloista hänen tyttärensä on lähtöisin.
Ohjaaja Anna Korhonen on Thaimaasta adoptoidun tyttären äiti. Ohjaaja Anna Korhonen haluaa selvittää millaisista oloista hänen tyttärensä on lähtöisin. Yle TV1,Dokumenttiprojekti: Kuutyttö

TV1 maanantaina 12.11.2018 klo 21.30 - 22.30, uusinta sunnuntaina 18.11. klo 13.30
Katsottavissa Areenassa

Kansainvälinen adoptio on yleistynyt kaikkialla läntisessä maailmassa viime vuosikymmenien aikana. Yllättävän vähän kuitenkin puhutaan siitä, miten lapset päätyvät adoptoitavaksi. Mitä on tapahtunut ennen kuin adoptiopapereihin lyödään leimat?

Ohjaaja Anna Korhonen on Thaimaasta adoptoidun tyttären äiti. Korhonen haluaa selvittää, millaisista oloista hänen tyttärensä on lähtöisin.

Dokumenttielokuva Kuutyttö on kertomus tapahtumista, kokemuksista ja tunteista, jotka liittyvät kansainväliseen adoptioon. Elokuva kertoo äidinrakkaudesta, kahdesta naisesta, jotka ovat saman lapsen äitejä sekä lapsesta, joka kuuluu kahteen erilaiseen maailmaan.

Korhosen matka vie thaimaalaiseen naisten hoitokotiin, jonne tullaan synnyttämään ja antamaan lapsi adoptoitavaksi. Äitien taustat ja elämäntilanteet ovat hyvin erilaisia, mutta kaikkia heitä yhdistää rakkaus lapseensa.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Anna Korhonen. Tuotanto: Illume, Suomi, 2018.