Hyppää pääsisältöön

Poliittista tantraseksiä? Noin viikon studio valiokuntaviivyttelyn jäljillä

Äärioikeistolainen presidentti Brasiliaan, Vihreiden haluton puheenjohtajapeli ja sotesessioiden eriskummalliset riidat. Tuore Noin viikon studio jammailee mieluummin Toton kuin Titon tahtiin.

Tällä viikolla ajankohtaissatiirin ystäville on tarjolla herkullinen bongaustehtävä, sillä uudessa jaksossa on oikea uutisklippi, jossa sanotaan maaginen lause "juuri tulleen tiedon mukaan".

Varsinaisia pääaiheita ovat kuitenkin melkein ikiliikkujan mysteerin tavoittanut sote ja se, miksei kukaan halua hypätä liikkuvaan junaan nostattamaan tunnelmaa eli Vihreiden puheenjohtajaksi. Miten asiaan liittyvät lotto, vanhempainilta tai Shrek?

Mä tuun kirjelmöimään sua niin pahasti, ettei edes sun äiti tunnista sua!― NVS-ankkuri Anders Helenius

Jakson vieraana on politiikan toimittaja Marko Junkkari, joka lukee kirjoittamansa kansanedustaja Hannakaisa Heikkisestä (Kesk.) kirjoittamansa haiku-runon ja heittää, että hänen mielestään Heikkisten perheen navetan tapahtumista on puhuttu julkisuudessa aivan liian vähän.

Mutta millainen on porilainen hammasharja? Mikä on turvallisin tapa säilyttää pizzaa? Entä mitä on teekkarin lompakossa? Kaikkeen tähän vastaa satiiria kuin kaalia rouskuttava Noin viikon studio!

Yle TV2